21.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - CALENDARI D'ACTIVITATS FORMATIVES 2019 DEL SERVEI D'EMPRENEDORIACALENDARI D'ACTIVITATS FORMATIVES 2019 DEL SERVEI D'EMPRENEDORIA
CALENDARI D'ACTIVITATS FORMATIVES 2019 DEL SERVEI D'EMPRENEDORIA

Activitats formatives Servei Emprenedoria CCM 2019

Presentació de la programació formativa per aquest any 2019 qie el Servei d'Emprenedoria del Maresmeha preparatper a persones emprenedores i empreses

El Consell Comarcal del Maresme inicia aquest mes d’abril el seu calendari d’activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors. 

Durant tot l’any 2019, el Servei d’Emprenedoria, depenent de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, proposa un ventall de cursos i sessions formatives encaminades a proporcionar noves eines a les petites i mitjanes empreses i als autònoms i emprenedors, per tal que puguin gestionar diferents aspectes de l’activitat empresarial.

La durada d’aquestes formacions es mou d'1 a 4 sessions d'entre 3 i 4 hores, depenent del grau d’aprofundiment en la temàtica impartida. La majoria tenen lloc en horari de tarda, per facilitar la conciliació laboral.  

Cada any des del Servei d’Emprenedoria s’intenta oferir temàtiques d’actualitat, que responen a necessitats detectades així com a demandes rebudes. L’objectiu és identificar les possibles àrees de millora de les empreses dels participants, assimilar els propis recursos i aprendre a utilitzar diversos tipus d’eines per desenvolupar o fer progressar els seus negocis. 

L’oferta formativa d’aquest 2019 s’encamina a objectius com la utilització de xarxes socials, conèixer el màrqueting online, les habilitats comunicatives i de lideratge, i la gestió fiscal entre d’altres. 

Alguns d’aquests cursos són parcialment subvencionats. 

Us convidem a consultar el Calendari d'activitats formatives 2019.

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12