25.01.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - APROFITA EL TEU INSTAGRAM CREANT DISSENYS I INFOGRAFIES ATRACTIVESAPROFITA EL TEU INSTAGRAM CREANT DISSENYS I INFOGRAFIES ATRACTIVES
APROFITA EL TEU INSTAGRAM CREANT DISSENYS I INFOGRAFIES ATRACTIVES

               ES CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ PER AL PROPER MES DE SETEMBRE

                           Formació CCM Aprofita el teu Instagram

A finals del mes d´abril el Servei d´Emprenedoria del Consell Comarcal va iniciar el calendari anual formatiu dirigit a persones emprenedores, autònoms/es i empreses de la comarca, i el curs que ha donat el tret de sortida ha estat “Aprofita el teu Instagram creant dissenys i infografies atractives”.

Aquest curs de 12 hores de durada ha permès a les persones participants iniciar-se i aprofundir en les possibilitats de la xarxa social Instagram amb l'objectiu de donar impuls a les seves empreses i idees innovadores. A grans trets el contingut ha estat:

• Conèixer el funcionament d'Instagram aplicat als negocis
• Aprendre a donar més difusió a les publicacions
• Aprendre a realitzar infografies i dissenys atractius per xarxes socials

Davant la bona acollida que ha tingut aquesta formació i les bones valoracions rebudes, el Servei d' Emprenedoria ha decidit obrir noves places per a una segona edició, ja que molts usuaris es van quedar sense. El curs serà de 12 hores i es realitzarà els dies 17, 24 i 26 de setembre de 2019, de 15h a 19h a les instal·lacions del Consell Comarcal del Maresme.

El termini d´inscripcions per aquest nou curs s´obrirà entre finals d´agost i principis de setembre de 2019.

Si voleu estar informats de tota la programació d´accions formatives que us hem preparat, cliqueu aquest enllaç :  http://www.ccmaresme.cat/emprenedoria_formacio

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12