03.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Tallers d'Emprenedoria per a joves estudiants del MaresmeTallers d'Emprenedoria per a joves estudiants del Maresme
Tallers d'Emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

El pas del món educatiu al laboral, i les diferents alternatives que aquest ofereix, sovint és un dels temes que més preocupa els joves que, encara que tinguin clar a què es volen dedicar, no acaben de trobar el camí a seguir per iniciar la seva trajectòria professional.

Davant d'aquesta constatació, el Consell Comarcal del Maresme, a través del Servei d'Emprenedoria i amb la col·laboració del Servei de Joventut, posa en marxa l'any 2010 els Tallers d'Emprenedoria per a Joves estudiants als centres educatius de la comarca, convertint-se en entitat pionera a l'hora d'apropar el món de l'Emprenedoria als joves estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius del Maresme.

Aquests Tallers d'Emprenedoria tenen 3 objectius específics:

* Motivar els joves estudiants a descobrir les seves aptituds i capacitats emprenedores

* Facilitar eines i recursos als joves per crear el seu propi negoci

* Sensibilitzar un col·lectiu que està vivint un entorn canviant

Professionals experts en matèria d'emprenedoria es desplacen als centres que ho sol·liciten i duen a terme el taller de dues hores de durada sobre la temàtica triada per cada centre educatiu, entre l'oferta de cursos que oferim:

* Generació d'idees

* Jo, persona emprenedora

* Passes a seguir per a crear la teva empresa

* Punts clau d'un projecte: Mètode Canvas

* Les TIC i les Xarxes socials 

Durant aquests 10 anys d'existència, els Tallers d'Emprenedoria han anat evolucionant per adaptar-se a les necessitats de l'entorn immediat. Actualment oferim també els tallers als joves de 3r i 4t d'ESO que estudien l'assignatura optativa d'Economia de l'empresa.

Aquest projecte està totalment subvencionat per fons públics i no suposa cap cost pels centres educatius participants.

Tallers d'Emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

Els Tallers d'Emprenedoria del Maresme pel curs escolar 2019-2020 es duran a terme durant el primer trimestre escolar (aproximadament del 23 de setembre al 5 de desembre de 2019).

Si esteu interessats a participar-hi, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.

Podeu fer la vostra inscripció, fins el 19 de setembre de 2019, clicant en aquest enllaç.

Informació publicada el 10 de juliol de 2019
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12