29.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Subvenció per afavorir l'autoocupació de les persones joves inscrites al programa de Garantia JuvenilSubvenció per afavorir l'autoocupació de les persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil
Subvenció per afavorir l'autoocupació de les persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil

El Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, promou aquesta mesura amb l'objectiu de crear una oportunitat, per iniciar projectes professionals que permetin desenvolupar les capacitats de les persones joves, i iniciar-se en la vida laboral, mitjançant l'autoocupació.

Es tracta doncs d'oferir a les persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil (de 18 a 29 anys inclosos) una experiència d'emprenedoria per a facilitar la seva ocupació com a TREBALLADORS/RES AUTÒNOMS/ES.

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme facilita la sol·licitud als joves interessats, oferint una sessió informativa prèvia, així com l'acompanyament i assessorament durant el tràmit de presentació de la documentació requerida en el termini indicat.

Podeu consultar els requisits de la convocatòria 2019 en el següent document, i la informació general clicant aquí.

El termini de sol·licitud és del 23 de juliol fins l'1 d'octubre de 2019. 

És important saber que el Departament tramita i resol les sol·licituds per ordre d'arribada i fins exhaurir el pressupost previst.

Si esteu interessats en aquest ajut, poseu-vos en contacte amb el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.

Informació publicada l'11 de juliol de 2019
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12