16.10.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaEl Consell
Josep Triadó fa el traspàs dels temes comarcals al nou president Damià del Clot

traspàs presidència CCM

President entrant i president sortint han mantingut avui una distesa reunió en el decurs de la qual Josep Triadó ha fet el traspàs formal dels temes de presidència al seu successor Damià del Clot. Tots dos han coincidit a assenyalar la necessitat que l'administració comarcal ampliï la seva cartera de serveis de suport als ajuntaments.

Tant del Clot com Triadó són alcaldes (el primer de Vilassar de Mar i el segon de Premià de Dalt). L'òptica municipal, per tant, ha ocupat bona part de la trobada en la qual el nou president del Consell Comarcal ha remarcat la voluntat d'estrènyer les relacions amb els ajuntaments en un sentit bidireccional. En aquesta línia, del Clot ha avançat que el nou Govern comarcal comptarà amb una figura  responsable de les relacions institucionals i es donarà un pes específic a la planificació estratègica.

Pel que fa als serveis directes als municipis, es tindran en compte les demandes municipals elevant a rang d'oficina el servei de selecció de personal municipal. També es posarà a disposició dels ajuntaments una oficina d'inspecció de serveis i una altra de contractació administrativa.

A més, segons ha dit del Clot, el Govern vol continuar remarcant la implicació del Consell Comarcal amb la mitigació dels efectes del canvi climàtic i amb l'equitat. La primera visibilització d'aquest compromís es troba en la redefiniciò de les àrees operatives. Així, Medi Ambient passarà a ser “Medi Ambient i Canvi Climàtic” i  els serveis vinculats als serveis socials s´agruparan en l´àrea d´Equitat i Acció Social.

Josep Triadó ha celebrat que es mantingui el compromís de promoure polítiques per combatre la crisi climàtica i s´ha ofert a col.laborar amb l‘administració comarcal més enllà del Consell d´Alcaldesses i Alcaldes.

Informació publicada el 30 de juliol de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicació Consell Comarcal del Maresme
formació a la comarca. Maresme Capacita
Servei d'informació als municipis - Consell Comarcal del Maresme
agenda institucional
infromació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12