18.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi AmbientEntorn urbà i medi naturalFederació d'ADF
Tots coordinats contra els incendis forestals

Totes les administracions i cossos implicats en la prevenció i extinció d´incendis al Maresme, es van reunir ahir a ca l´Alfaro, a Sant Andreu de Llavaneres, per establir línies de coordinació en les tasques de prevenció i extinció dels incendis forestals que es puguin produir aquest estiu.
L´objectiu és detectar el més aviat possible els incendis, arribar-hi ràpidament i col·locar tots els efectius per intentar minimitzar els impactes dels focs.
A la reunió de dimecres, les ADF i la Federació de les ADF del Maresme, els Agents Rurals, els Bombers, els Mossos d´Esquadra, el Parc Serralada Litoral, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme, van presentar els diversos mitjans materials i humans amb què compten i, tots plegats van establir sistemes de coordinació per a millorar l'eficàcia de les actuacions.

Malgrat aquests equipaments i coordinació, es va palesar la necessitat que durant els períodes d´alt risc d´incendi totes les administracions i associacions implicades, i en especial la ciutadania, estiguin alerta i prenguin les mesures preventives en les seves activitats, i en cas de detectar uns columna de fum, comunicar-ho ràpidament al número de telèfon d´emergència 112.

Aquest estiu, les torres de vigilància del Corredor-Montnegre, que depenen del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya, no funcionaran perquè s'hi han detectat deficiències greus en les seves estructures metàl·liques i no garanteixen la seguretat dels guaites.

Informació publicada el 5 de juny de 2003
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12