Consel Comarcal del Maresme
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 22-09-2017: pluges a primeres hores de la tarda


La nuvolositat augmentarà a mesura que avanci el matí i serà abundant entre el migdia i mitja tarda. Al final de la tarda i durant la nit disminuirà. A primeres hores de la tarda s'esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants tot i que puntualment no es descarta algun ruixat moderat. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran amb mínimes, que es registraran al final del dia, entre els 14 i els 18 graus mentre que les màximes osci·laran entre els 18 i els 22 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 23-09-2017: dominarà el sol

La nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia però les clarianes aniran guayant terreny ràpidament i el sol s'acabarà imposant a partir de mig matí. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable al matí girant a Sud i Sud-oest a partir del migdia i durant la tarda. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 13 als 17 graus mentre que les màximes pujaran i oscil·laran entre els 20 i els 23 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 24-09-2017: núvols prims

Fins a mitja tarda s'esperen núvols alts i mitjans que enteranyinaran o mig taparan unamica el cel. Durant bona part d ela tarda dominarà el sol. No s'esperen precipitacions. Els vents seran de component Sud-oest  fluixos, força 2 a 3, durant el matí i lleugerament moderats, força 2 a 4, de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 15 als 19 graus i màximes que osci·laran entre els 22 i els 25 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 22 de setembre de 2017