Consel Comarcal del Maresme
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 24-07-2017: xàfecs al nord del Maresme


Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà al nord del Maresme mentre que a la resta de la comarca dominarà el sol. A partir del migdia els núvols també augmentaran a la resta del Maresme i durant la nit serà abundant arreu. Durant el matí s'esperen precipitacions en forma de ruixats febles al Maresme Nord. Entre el migdia i mitja tarda s'esperen xàfecs irregulars i de curta durada a la meitat nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes que aniran dels 17 als 22 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 25 i els 27 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 25-07-2017: xàfecs de matinada i cap a la tarda

La nuvolositat serà abundants a primeres hores del dia variable entre mig matíi el migdia i novament abundant durant la tarda. De matinada s'esperen preciitaciosn en forma de xàfecs més probables al centre i sud del Maresme. Durant la tarda també se n'esperen però més probables al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran una mica més, amb mínimes entre els 16 i els 21 graus i màximes que oscil·laran entre els 24 i els 25 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 26-07-2017: augment dels núvols a la tarda

La nuvolositat serà variable a primeres hores del dia però amb tendència a disminuir. A partir de mig matí dominarà el sol amb núvols baixos a la  Serralada Litoral. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Nord-oest a primeres hores girant a Sud i Sud-oest a partir del migdia. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 15 als 20 graus mentre que les màximes pujaran lleugerament i aniran dels 25 als 26 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 24 de juliol de 2017