Consel Comarcal del Maresme
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 17-10-1117: ambient assolellat


En general l'ambient serà assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols baixos  la Serralada Litoral. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores i del Sud durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol. Les temperatures es mantindran sense canvis, amb mínimes a l'interior del Maresme entre els 2 i els 5 graus i a la costa entre els  7 i els 10 graus. Les màximes oscil·laran entre els 15 i els 18 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 18-11-2017: es mantindrà estable

En general l'ambient serà assolellat a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores i del Sud durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol. Les temperatures es mantindran sense canvis, amb mínimes a l'interior del Maresme entre els 2 i els 5 graus i a la costa entre els  7 i els 10 graus. Les màximes oscil·laran entre els 15 i els 18 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 19-11-2017: sense canvis

Un dia més es mantindrà l'ambient assolellat a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores i del Sud durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol. Les temperatures es mantindran sense canvis, amb mínimes a l'interior del Maresme entre els 2 i els 5 graus i a la costa entre els  7 i els 10 graus. Les màximes oscil·laran entre els 15 i els 18 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 17 de novembre de 2017