Consel Comarcal del Maresme
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 19-01-2018: nuvolositat variable


El temps serà estable però amb núvols alts i mitjans que seran més abundants durant el matí. Entre el migdia i mitja tarda tindrem més clarianes i cap el vespre els núvols, en aquest cas de tipus baix, tornaran a augmentar. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable al matí i de l'est durant la resta del dia. Mar en nestat de marejol. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 2 als 4 graus a l'interior del Maresme i entre els 5 i els 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes baixaran lleugerament i oscil·laran entre els 13 i els 15 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 20-01-2018: gotes al matí i ponent a la tarda

La nuvolositat serà abundant durant el matí però a partir del migdia el sol s'imposarà a tota la comarca. De matinada no es descarta algun ruixat feble i puntual però en general no s'esperen precipitacions. Els vents fluixos, força 1 a 3 i variables al matí i moderats, força 3 a 5 de component Oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol augmentant a maror a partir del migdia. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 4 als 6 graus a l'interior del Maresme i entre els 6 i els 9 graus a la costa de la comarca. Les màximes oscil·laran entre els 15 i els 17 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 21-01-2018:  temps estable

Durant el matí apareixeran intervals de núvols baixos però en general l'ambient serà assolellat. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component nord-oest i més variable durant la resta del dia. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l'interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes oscil·laran entre els 14 i els 15 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 19 de gener de 2018