Consel Comarcal del Maresme
Informació patrocinada per:
logo Consorci per al Tractament dels Residus

PREDICCIÓ PER AVUI 26-05-2017: sense grans canvis


En general dominarà el sol a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-est a primeres hores del dia i del Sud-est durant la resta de la jornada. Mar arrissada amb àrees de marejol a partir del migdia a tota la costa dela comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 15 als 19 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 27 i els 29 graus.


Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 27-05-2017: domini del sol

Un dia més el sol dominarà a tota la comarca tot i que podran aparèixer alguns núvols poc importants. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del dia i del Sud-est durant la resta de la jornada. Mar arrissada amb àrees de marejol a partir del migdia a tota la costa dela comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 18 als 22 graus mentre que les màximes  pujaran i oscil·laran entre els 27 i els 30 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 28-05-2017: núvols prims

El sol dominarà a tota la comarca però amb intervals de núvols alts que augmentaran a la tarda. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-est a primeres hores del dia i de l'Est durant la resta de la jornada. Mar arrissada amb àrees de marejol a partir del migdia a tota la costa dela comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 15 als 19 graus mentre que les màximes  pujaran i oscil·laran entre els 26 i els 28 graus.

Arxiu extern

Informació publicada el 26 de maig de 2017