17.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaServeis GeneralsComunicació
L'alcalde de Mataró, Manuel Mas, és el nou president del Consell Comarcal del Maresme
El passat 7 d'agost va tenir lloc la constitució del nou Consell Comarcal del Maresme. Van prendre possessió del càrrec 32 dels 33 consellers comarcals (Joaquim Fernández de Convergència i Unió no hi va assistir a la sessió plenària i prendrà possessió de l'acta de conseller en el proper Ple de la Corporació).
El nou president del Consell Comarcal és l'alcalde de Mataró, Manuel Mas i Estela, que va obtenir el suport del seu grup comarcal (PSC: 10 escons), d'ERC (5 escons) i d'ICV-EA (3 escons). En total 18 vots. Aquestes tres forces polítiques formen el nou equip de govern que compta amb Antoni Soy Casals (Acalde d'Argentona) com a Vicepresident 1r, i LLorenç Artigas Planas (alcalde de Vilassar de Dalt) com a Vicepresident 2n.

Convergència i Unió (CiU) va presentar Juan Carlos Garcia Cañizares, alcalde de Tordera, com a candidat a la Presidència. En va obtenir 10 vots.

Per la seva banda, el Partit Popular (PP) també va presentar candidat a la Presidència del Consell Comarcal: José Manuel López González, regidor de l'ajuntament de Mataró. López va obtenir 4 vots.

Informació publicada el 7 d'agost de 2003
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12