13.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi Ambient
El Servei de Control Ambiental del CCM elabora els mapes de capacitat acústica d'Alella i Premiŕ de Dalt

{j}Dos ajuntaments de la comarca, Premiŕ de Dalt i Alella, han confiat al Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme l'elaboració dels mapes de capactiat acústica del seu municipi. Aquests mapes són un instrument de cabal importŕncia perquč, a partir d'una prospecció del territori, detecten els problemes i fan les propostes adients de millora. A més, la legislació vigent obliga a tots els ajuntaments a tenir aprovats els seus mapes de capacitat acústica.

El Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme va entrar en funcionament a mitjans de 2005 amb l'objectiu de col·laborar amb els ajuntaments de la comarca en la millora de la qualitat mediambiental i en el compliment de la legislació.
 
 amb l'objectiu d'ajudar els municipis de la comarca a millorar la seva, de recent creació, té com a fita el seguiment de totes aquelles instal.lacions industrials que per la seva situació geogrŕfica o per la seva tipologia són susceptibles de provocar episodis de contaminació acústica i/o atmosférica. Per realitzar les preceptives medicions, el servei s'ha dotat de la millor tecnologia que existeix actualment al mercat.

Informació publicada el 16 de gener de 2006
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficičncia energčtica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12