27.05.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Formularis
Rebre les notes de premsa del Consell Comarcal del Maresme
La llista de distribució us permetrà rebre informació puntual i actualitzada dels àmbits d´actuació del Consell Comarcal. Tan senzill com indicar la vostra adreça de correu electrònic i prémer un botó.

Per a apuntar-vos-hi només cal triar l´opció “Donar-me d'alta”, escriure la vostra adreça de correu electrònic i seleccionar “Enviar”.

Si ja rebeu informació del CCM i voleu donar-vos de baixa de la llista, heu de repetir la seqüència anterior però seleccionant “Donar-me de baixa”

*

*

*

Què vols fer?


Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant una sol·licitud escrita al Consell Comarcal o un correu electrònic a maresme@ccmaresme.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions del Consell Comarcal. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a I'àmbit i les finalitats.
Informació publicada l'11 de febrer de 2003
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12