16.01.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaServeis GeneralsComunicació
Es constitueix el consorci de televisió digital del Maresme Nord
Quatre ajuntaments de l'Alt Maresme:  Calella, Tordera, Canet de Mar i Arenys de Munt i el Consell Comarcal han constituit el Consorci de Televisió Digital Local Pública del Maresme Nord que té com a missió promoure un dels dos canals públics de televisió digital concedits a la comarca del Maresme.
El Consorci Digital Maresme Nord vol crear una televisió de proximitat, compromesa amb el territori i cohesionadora socialment. Aquesta és la filosofia compartida pels municipis que han impulsat el Consorci i que han vist en la televisió digital terrestre una gran oportunitat per apropar els pobles de la comarca i per prendre consciència de què  som un únic territori.

El Consorci està presidit per l'alcalde de Calella i compta amb tres vicepresidències que s'han establert per ordre de població. Així, la vicepresidència primera li correspon a Tordera, la segona a Canet de Mar i la tercera a Arenys de Munt. Fins que es constitueixin els nous ajuntaments, Josep Basart serà el president; Joan Carles Garcia Cañizares el vicepresident 1r, Joaquim Mas el vicepresident 2n i Andreu Majó el vicepresident 3r.

Josep Basart s'ha mostrat convençut que en els propers mesos s'hi incorporaran més municipis de l'Alt Maresme al projecte teledigital.

Informació publicada el 15 de maig de 2007
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12