21.03.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda19-11-2010Medi AmbientControls acústics
Jornada Tècnica en Contaminació Acústica
jornada tècnica en contaminació acústica


El Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat una jornada adreçada principalment a tècnics de mediambient, enginyers d'urbanisme i policia local per aprofundir en els drets i deures municipals en matèria de contamicació acústica.

INSCRIPCIONS: empleneu el formulari que trobareu, clicant aquí

PROGRAMA
  • 9:45h.- Benvinguda i presentació de la jornada, a càrrec de Silvia Tamayo, consellera delegada de Territori i Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.
  • 10:00h.- L'Ordenança Municipal Reguladora dels sorolls. Proposta de la Generalitat. Aplicació, a càrrec de carles López, tècnic en acústica del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
  • 10:45h.- Resolució de conflictes. La mediació, a càrrec de Lídia Nadal, coordinadora del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró i de Javier Wilhelm, director de l'empresa Mediación y Convivencia.
  • 11:30h.- Pausa-cafè
  • 12:00h.- Criteris tècnics per a realitzar mesuraments acústics, a càrrec de Jordi Bonet, tècnic del Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme.

Programa jornada acústica

Data: Divendres, 19 de novembre de 2010  -  3/4 de 10 matí
Lloc: Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda Maresme cantonada amb Avda Jaume Recoder)
Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12