18.01.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda19-11-2010Medi AmbientServei de control ambientalControls acústics
Jornada Tècnica en Contaminació Acústica
jornada tècnica en contaminació acústica


El Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat una jornada adreçada principalment a tècnics de mediambient, enginyers d'urbanisme i policia local per aprofundir en els drets i deures municipals en matèria de contamicació acústica.

INSCRIPCIONS: empleneu el formulari que trobareu, clicant aquí

PROGRAMA
  • 9:45h.- Benvinguda i presentació de la jornada, a càrrec de Silvia Tamayo, consellera delegada de Territori i Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.
  • 10:00h.- L'Ordenança Municipal Reguladora dels sorolls. Proposta de la Generalitat. Aplicació, a càrrec de carles López, tècnic en acústica del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
  • 10:45h.- Resolució de conflictes. La mediació, a càrrec de Lídia Nadal, coordinadora del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró i de Javier Wilhelm, director de l'empresa Mediación y Convivencia.
  • 11:30h.- Pausa-cafè
  • 12:00h.- Criteris tècnics per a realitzar mesuraments acústics, a càrrec de Jordi Bonet, tècnic del Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme.

Programa jornada acústica

Data: Divendres, 19 de novembre de 2010  -  3/4 de 10 matí
Lloc: Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda Maresme cantonada amb Avda Jaume Recoder)
Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12