Servei de l'Oficina d'Atenciˇ al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la Terra - Xarxa Productes de la Terra Maresme - Artesania alimentÓriaXarxa Productes de la Terra Maresme - Artesania alimentÓria

Productes de la Terra Maresme Ús un projecte que tÚ com a principal objectiu posar en valor els productes d'artesania alimentÓria que es fan a la nostra comarca i enfortir el teixit empresarial del sector agroalimentari per tal que les empreses siguin mÚs competitives i sostenibles. 

El Consell Comarcal del Maresme participa en el projecte Xarxa Productes de la Terra, impulsat per Diputaciˇ de Barcelona, des de 2010. A dia d'avui, aquest Ús un projecte consolidat i plenament operatiu.

Des de la Xarxa Productes de la Terra Maresme es realitzen les segŘents accions:

o    Elaboraciˇ i manteniment del Cens de Productors i Elaboradors. Aquest tÚ censades 102 empreses del sector primari (productes de l’horta, productes elaborats de la carn i derivats; productes del mar; vins, licors i cerveses artesanes; formatges artesans; melmelades, chutneys i gelees; pa artesÓ; dolšos del Maresme i altres productes com sˇn croquetes gourmet, ous ecol˛gics i productes naturals, biol˛gics i integrals)

o    Programa de formaciˇ especÝfica adrešada als empresaris/es pertanyents al Cens, centrat en els Ómbits de millora de la producciˇ i comercialitzaciˇ.

o    Servei d’informaciˇ i assessoria a empreses del cens i nous/ves empreses del sector agroalimentari.

o    Programa d’Internalitzaciˇ del Sector Agroalimentari en el mercat francŔs (Fira Sial 2016) i en el mercat alemany (Fira d’Anuga 2017).

o    Difusiˇ i promociˇ dels productes a travÚs de diferents activitats com sˇn l’acompanyament a fires i mercats adrešats a professionals del sector i/o a un p˙blic en general; l’ediciˇ de diversos catÓlegs i publicacions de Productes de la Terra i Artesania AlimentÓria del Maresme, a mÚs dels calendaris anuals des de l'any 2011.

o    Campanya “AquÝ servim productes de la terra Maresme” adrešada a restauradors i restauradores de la comarca. ╔s important que l’oferta gastron˛mica tingui identitat pr˛pia i que es vinculi al territori tot incorporant els productes de qualitat que s’hi produeixen. Amb aquest objectiu 25 restauradors i restauradores de la comarca ja s’han adherit a la campanya “AquÝ servim productes de la Terra Maresme” i tambÚ participen en les diverses jornades organitzades pels ajuntaments en colĚlaboraciˇ amb el Consorci de Promociˇ TurÝstica Costa del Maresme.

Si voleu formar part de la Xarxa Productes de la Terra Maresme, ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el mÚs aviat possible!

Responsable
Mireia Rossell

Contacte
93 741.16.16 (ext. 116) 

mireia.rossell@ccmaresme.cat  

productesdelaterra@ccmaresme.cat


       

      

Horari
Dilluns a divendres
de 9:00 a 14:00h
Dimarts de 16:30h a 18:00h