Servei de l'Oficina d'Atenciˇ al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la Terra - Productes de la terra - Artesania alimentÓria del MaresmeProductes de la terra - Artesania alimentÓria del Maresme

Productes de la Terra Maresme Ús un projecte que tÚ com a principal objectiu posar en valor els productes d'artesania alimentÓria que es fan a la nostra comarca i ajudar els productors alimentaris de qualitat del Maresme a comercialitzar els seus productes.

El Consell Comarcal del Maresme, amb la colĚlaboraciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona, va endegar aquest projecte el 2008. El 2010 es va constitu´r la Xarxa de Productes de la Terra i avui aquest Ús un projecte consolidat i plenament operatiu.

Dins aquest Pla EstratŔgic, es fan les segŘents accions, entre altres::

  • Elaboraciˇ i manteniment del Cens de Productors.
  • Programa de formaciˇ especÝfica adrešada als empresaris/es pertanyents al Cens, centrat en els ÓmbIts de millora de la producciˇ i comercialitzaciˇ.
  • Ediciˇ de diversos catÓlegs i publicacions de Productes de la Terra i Artesania AlimentÓria del Maresme i el CatÓleg de dolšos del Maresme. A mÚs dels calendarsi de 2011, 2012 i 2013, 2014, 2015 i 2016.
  • ColĚlaboraciˇ amb el Consorci de Promociˇ TurÝstica en la promociˇ de diverses Jornades i Fires gastron˛miques i encarem el futur amb un munt mÚs de reptes.

Responsable
Saray Bazaga

Contacte
Tel.: 93 741 16 16 (ext. 116) 
Fax: 93 757 21 12
A/e: productesdelaterra@ccmaresme.cat

   

Horari
Dilluns a Divendres
de 9:00 a 14:00h.