Servei de l'Oficina d'Atenciˇ al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la Terra - Xarxa Productes de la Terra Maresme - Artesania alimentÓriaXarxa Productes de la Terra Maresme - Artesania alimentÓria

La Xarxa Productes de la Terra Maresme (XPDTM) Ús un projecte que tÚ com a principal objectiu posar en valor els productes d'artesania alimentÓria que es fan a la nostra comarca i enfortir el teixit empresarial del sector agroalimentari per tal que les empreses siguin mÚs competitives i sostenibles. La Xarxa estÓ formada per una agrupaciˇ voluntÓria d'empreses del sector agrÝcola, ramader i elaboradors artesanals.

El Consell Comarcal del Maresme participa en el projecte Xarxa Productes de la Terra, impulsat per Diputaciˇ de Barcelona, des de 2010. A dia d'avui, aquest Ús un projecte consolidat i plenament operatiu. Es realitzen diferents accions i en destacarÝem:

o    Elaboraciˇ i manteniment del Cens de Productors i Elaboradors. Aquest tÚ censades 116 empreses del sector agroalimentari (productes de l’horta, productes elaborats de la carn i derivats; productes del mar; vins, licors i cerveses artesanes; formatges artesans; melmelades, chutneys i gelees; pa artesÓ; dolšos i altres productes com sˇn croquetes gourmet, ous ecol˛gics i productes naturals, biol˛gics i integrals)

o    Programa de formaciˇ especÝfica adrešada als empresaris/es pertanyents a la Xarxa, centrat en els Ómbits de gestiˇ empresarial, la millora de la producciˇ i la comercialitzaciˇ.

o    Servei d’informaciˇ i assessoria a empreses del cens i a nous/ves empreses del sector agroalimentari.

o    Difusiˇ i promociˇ dels productes editem diversos catÓlegs i publicacions de les jornades gastron˛miques del pŔsol i la maduixa, a mÚs dels calendaris anuals des de l'any 2011. TambÚ colĚlaborem amb revistes comarcals, rÓdios i televisions fent reportatges dels productes de les empreses de la Xarxa.

o    Participaciˇ en fires per a professionals del sector (AlimentÓria i F˛rum Gastron˛mic) i dirigides a p˙blic en general (AlÝcia't, All Those...)

Si ets una empresa que produeix o elabora aliments locals i de qualitat al Maresme i voleu formar part de la Xarxa Productes de la Terra Maresme, ompliu el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres el mÚs aviat possible!

Responsable
Mireia Rossell

Contacte
93 741.16.16 (ext. 116) 

mireia.rossell@ccmaresme.cat  

productesdelaterra@ccmaresme.cat


       

      

Horari
Dilluns a divendres
de 9:00 a 14:00h
Dimarts de 16:30h a 18:30h