21.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Amanida de tomàquet raf  amb mozzarella de búfala, pernil d'ànec, orenga i vinagreta de Mòdena
  • Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Can Baladia d'Argentona.

    Aquest plat el podeu harmonitzar amb el vi Parvus Rosé (2010), varietat Cabernet Sauvignon del celler Alta Alella, DO Alella

  • Ingredients

    Per a una persona:
    1 tòmàquet raf (gran)
    100 g de mozzarela de búfala
    25 g de pernil d'ànec laminat
    sal de Maldon
    pebre
    vinagre de Mòdena
    orenga

  • Elaboració

    Es renta el tomàquet i es talla en forma de grills
    Es talla el formatge a daus
    Es fiquen en un bol el tomàquet i el formatge i s'amaneixen amb la vinagreta de Mòdena, l'orenga, una miqueta de sal Maldon i una mica de pebre.

    Un cop barrejar, s'aboca en un plat fondo i pel damunt s'hi afegeix el pernil d'ànec.

  • Restaurant

    Aquesta recepta és del restaurant:
    Can Baladia, Argentona

Informació publicada l'1 de setembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12