27.02.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Confitura de tomàquet amb mató i fruits secs
  • Recepta facilitada pel restaurant Sumac de Palafolls

    Aquest plat el podeu harmonitzar amb el Cava Cuvée Dessert Dolç, varietat Pinot Noir del celler Parxet (Tiana), DO Cava

  • Ingredients

    Per a la confitura:
    1 kg de tomàquet pera
    500 g de sucre
    pell d'una llimona
    canyella

    Altres ingredients:
    mató
    fruits secs (nous, avellanes, ametlles, festucs, etc.)

  • Elaboració

    Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne totes les granes.

    Poseu el tomàquet en un perol amb el sucre, la pell de llimona i la canyella.

    Arrenqueu el foc i coeu-ho durant 4 hores aproximadament, a foc lent

    Muntatge del plat:

    Poseu un motlle al centre del plat i ompliu-lo amb mató. A sobre afegiu-hi la confitura de tomàquet i decoreu el plat amb fruits secs torradets al forn.

  • Restaurant

    Sumac de PALAFOLLS

  • Productes
    Amanides i plats freds
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
FEBRER 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Mes anteriorMARÇ 2020
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
@mengemmaresme
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12