22.02.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Confitura de tomàquet amb mató i fruits secs
  • Recepta facilitada pel restaurant Sumac de Palafolls

    Aquest plat el podeu harmonitzar amb el Cava Cuvée Dessert Dolç, varietat Pinot Noir del celler Parxet (Tiana), DO Cava

  • Ingredients

    Per a la confitura:
    1 kg de tomàquet pera
    500 g de sucre
    pell d'una llimona
    canyella

    Altres ingredients:
    mató
    fruits secs (nous, avellanes, ametlles, festucs, etc.)

  • Elaboració

    Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne totes les granes.

    Poseu el tomàquet en un perol amb el sucre, la pell de llimona i la canyella.

    Arrenqueu el foc i coeu-ho durant 4 hores aproximadament, a foc lent

    Muntatge del plat:

    Poseu un motlle al centre del plat i ompliu-lo amb mató. A sobre afegiu-hi la confitura de tomàquet i decoreu el plat amb fruits secs torradets al forn.

  • Restaurant

    Sumac de PALAFOLLS

  • Productes
    Amanides i plats freds
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
FEBRER 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Mes anteriorMARÇ 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12