21.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Confitura de tomàquet amb mató i fruits secs
  • Recepta facilitada pel restaurant Sumac de Palafolls

    Aquest plat el podeu harmonitzar amb el Cava Cuvée Dessert Dolç, varietat Pinot Noir del celler Parxet (Tiana), DO Cava

  • Ingredients

    Per a la confitura:
    1 kg de tomàquet pera
    500 g de sucre
    pell d'una llimona
    canyella

    Altres ingredients:
    mató
    fruits secs (nous, avellanes, ametlles, festucs, etc.)

  • Elaboració

    Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne totes les granes.

    Poseu el tomàquet en un perol amb el sucre, la pell de llimona i la canyella.

    Arrenqueu el foc i coeu-ho durant 4 hores aproximadament, a foc lent

    Muntatge del plat:

    Poseu un motlle al centre del plat i ompliu-lo amb mató. A sobre afegiu-hi la confitura de tomàquet i decoreu el plat amb fruits secs torradets al forn.

  • Restaurant

    Sumac de PALAFOLLS

  • Productes
    Amanides i plats freds
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12