12.12.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Bacallà amb allioli amb fons de fesols del ganxet
  • Recepta facilitada pel restaurant La Torreta de MALGRAT DE MAR
  • Ingredients

    fesols del ganxet
    morro de bacallà gruixut
    allioi
    farina
    sal

  • Elaboració

    Poseu en remull els fesols la nit abans. Bulliu-los amb aigua i sal i reserveu-los.
    Poseu en remull el bacallà durant 24/48 hores (canviant l'aigua)
    Escomeu-lo bé, enfarineu-lo i fregiu-lo.
    Poseu en el fons d'una cassola de fang els fessols del ganxet cuits i col·loqueu a sobre el bacallà i l'allioli. Ficar-la al forn a 220º durant uns 15 minuts.

  • Restaurant

    La Torreta de MALGRAT DE MAR

Informació publicada l'1 de setembre de 2011
DESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
GENER 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12