21.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Bacallà amb allioli amb fons de fesols del ganxet
  • Recepta facilitada pel restaurant La Torreta de MALGRAT DE MAR
  • Ingredients

    fesols del ganxet
    morro de bacallà gruixut
    allioi
    farina
    sal

  • Elaboració

    Poseu en remull els fesols la nit abans. Bulliu-los amb aigua i sal i reserveu-los.
    Poseu en remull el bacallà durant 24/48 hores (canviant l'aigua)
    Escomeu-lo bé, enfarineu-lo i fregiu-lo.
    Poseu en el fons d'una cassola de fang els fessols del ganxet cuits i col·loqueu a sobre el bacallà i l'allioli. Ficar-la al forn a 220º durant uns 15 minuts.

  • Restaurant

    La Torreta de MALGRAT DE MAR

Informació publicada l'1 de setembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12