23.09.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Fesols amb cloïsses
  • Aquesta recepta ha estat facilitada per Rostisseria Montse de TORDERA
  • Ingredients

    1/2 kg de fesols del ganxet
    2 cebes
    2 alls
    1 julivert
    1/2 kg de cloïsses
    1 got de vi blanc
    1 got de caldo de peix

    Temps de cocció: 45 minuts

  • Elaboració

    Poseu en remull els fesols durant tota la nit.
    Fregiu la ceba, l'all i el julivert.
    Afegiu-hi les cloïsses i els fesols.
    Coeu-ho a foc lent durant 15 minuts i afegiu-hi un gotet de vi blanc i el caldo de peix

  • Restaurant
  • Productes
    Llegums
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
SETEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Mes anteriorOCTUBRE 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12