25.06.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Fesols amb cloïsses
  • Aquesta recepta ha estat facilitada per Rostisseria Montse de TORDERA
  • Ingredients

    1/2 kg de fesols del ganxet
    2 cebes
    2 alls
    1 julivert
    1/2 kg de cloïsses
    1 got de vi blanc
    1 got de caldo de peix

    Temps de cocció: 45 minuts

  • Elaboració

    Poseu en remull els fesols durant tota la nit.
    Fregiu la ceba, l'all i el julivert.
    Afegiu-hi les cloïsses i els fesols.
    Coeu-ho a foc lent durant 15 minuts i afegiu-hi un gotet de vi blanc i el caldo de peix

  • Restaurant
  • Productes
    Llegums
Informació publicada l'1 de setembre de 2011
JUNY 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Mes anteriorJULIOL 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12