24.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Cor de carxofa confitat farcit de rovellons amb una beixamenl de ceps
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Blanc Pansa Blanca Muscat 2010, celler Can Roda (DO Alella)
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    8 cors de carxofa
    100 cl d'oli d'oliva
    2 peces d'all
    1 fulla de llorer
    200 g. de rovellons
    80 g. de mantega
    40 g. de farina
    100 g de llet
    2 g. de pols de ceps
    sal
    pebre
    nou moscada

  • Elaboració

    Posem els cors de carxofa a confitar amb l'oli d'oliva, els alls aixafats i la fulla de llorer a temperatura baixa fins que els cors estiguin tous i tendres. Retirem les carxofes de l'oli i, amb el mateix oli, saltem els rovellons tallats en bocinets, poc i ràpid.
    Fem una beixamel normal amb mantega, farina i llet, una mica de sal, pebre, nou moscada i la pols de ceps.
    Farcim les carxofes amb els rovellons saltats i les cobrim amb la beixamel de ceps. Ho posem al forn i a gratinar.

  • Restaurant

    Gastrobar Grana
    CALELLA

  • Productes
    Bolets i cargols
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12