21.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Rossinyols amb botifarra negra
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Parvul Syrah, 2009, celler Alta Alella
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    4 grans d'all
    400 g de rossinyols
    1 botifarra negra
    200 ml de brou
    oli d'oliva
    julivert
    sal

  • Elaboració

    Picolem finament els alls, els col·loquem en una paella amb l'oli fred i escalfem a foc suau fins que agafin una mica de color. Rentem de sorra els rossinyols, els escorrem d'aigua i els tallem en talls més o menys regulars.
    Traiem la pell de la botifarra, la col·loquem a la paella amb els allets cuits i la coem a forc suaa fins que quedi esmicolada.
    Pugem la flama i hi col·loquem els rossinyols, els saltem durant 2 minuts, hi afegim el julivert i, seguidament, el brou.
    Deixem que cogui tot junt a foc fort durant uns 3 o 4 minuts fins que quasi no quedi suc. Rectifiquem de sal i servim.

  • Restaurant

    Masia Can Carreras,
    Can Massuet, DOSRIUS

  • Productes
    Arrossos i pastes | Bolets i cargols
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12