19.09.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Mongetes del ganxet estofades amb bolets i cloïses
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Marqués de Alella 2010, celler Marqués de Alella
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    400 g de mongetes del ganxet
    400 g de bolets del temps
    300 g de cloïsses
    Vi blanc sec
    Oli i sal
    1 fulla de llorer
    1 branqueta de farigola
    Alla
    Julivert
    2 tomàquets madurs
    1 ceba

  • Elaboració

    Posem les mongetes en recull el dia abans. Les bullim a poc a poc amb aigua que no tingui calç i hi afegim la sal. Un cop cuites, deixem que es refredin, així quedaran més senceres.

    Fem un sofregit en una cassola: tallem els alls i els posem a daurar amb un raig d'oli, hi afegim la ceba picada i després els tomàquets a trossos. Hi afegim un got de vi blanc sec, la fulla de llorer i la branqueta de farigola, fins que redueixi el bi a la meitat.

    Escorrem les mongetes i les tirem a la cassola junt amb els bolets saltats. Fem arrecar el bull i hi afegim les cloïsses. Quan s'obrin les cloïsses, ja estarà a punt per servir. Ho acabarem amb un polsim de lulivert picat.

  • Restaurant

    Restaurant Botavara
    VILASSAR DE MAR

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
SETEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Mes anteriorOCTUBRE 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12