21.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Amanida de bolets "El Mirador"
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Bouquet d'A Blanc+2010, celler Bouquet d'Alella
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    Enciams variats
    Assortiment de bolets
    Pinyons
    Daus de pa fregit
    Tires de bacó fregit
    Vinagreta de mel

  • Elaboració

    Tallem els bolets.
    Tallem el pa a daus petits, el fregim i el reservem.
    Tallem el bacó a tires, el passem per la paella amb .un raig d'oli fins que quedi ben dauradet i el reservem
    En el mateix oli, coem els bolets.
    Per fer la vinagreta, emulsionem 1/4 de vinagre de Mòdena, 3/4 d'oli, sal i mel al gust.
    Emplatar els enciams i afegir els bolets, el bacó i els pinyons.
    Amanim amb la vinagreta de mel.
    En el moment de servir, hi afegim el pa torrat.

  • Restaurant

    El Mirador de l'Alba
    CABRERA DE MAR

  • Productes
    Bolets i cargols
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12