17.01.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Canelons de bolets i ànec amb beixamel de safrà
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Serralada de Marina 93 ceps 2009, celler Altrabanda
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    8 plaques de lassanya ja cuita
    2 confits d'ànec
    150 g de bolets (frescos o de llauna)
    1 ceba
    Oli c'oliva
    Parmesà ratllat

    Per a la beixamel de safrà:
    Safrà
    1 cullerada de mantega ben plena.
    1 i 1/2 cullerada de farina blanca
    2 gots de llet

  • Elaboració

    Posem les plaques en recull en aigua calenta, aproximadament durant 20 minuts.
    Retirem la carn del confit i la reservem. Tallem la ceba ben fina i la posem a foc baix junt amb l'oli d'oliva fins que estigui confitada.
    Saltem els bolets si són frescos o els escorrem si són de llauna.
    Barregem la carn d'ànec, els bolets i la ceba i ho piquem ben fi amb l'ajuda d'un bon ganivet.

    Per a fer la beixamel, posem la mantega a desfer en una olla. Seguidament, hi incorporem la farina i fem una pasteta. Mullem amb la llet a poc a poc i l'anem remenant amb les barretes, fins a obtenir la textura adequada (hi podem afegir més llet si està massa espessa).

    Finalment, hi incorporem les branques de safrà i ho salpebrem.
    En una safata de forn, posem un xic de beixamel, els canelons, més beixamel i el formatge.
    Gratinem al forn 5 minuts i ho servim ben calent.

  • Restaurant

    Can Feliu
    VILASSAR DE DALT

  • Productes
    Bolets i cargols
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
GENER 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
FEBRER 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12