24.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Pollastre de pagès amb bolets
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Cava Roura Brut (DO Cava)
  • Ingredients

    1 pollastre
    Greix
    Caba
    Tomàquet
    Alls
    Sal i pebre
    Bolets
    Julivert

  • Elaboració

    Tallem el pollastre i el rostim amb greix, ceba, tomàquet, alls, sal i pebre.
    Al final, hi afegim els bolet que prèviament haurem escaldat i passat una mica per la paella amb all i julivert.

    Acompanyem el plat amb un bon cava i un tros de pa.

     Un plar senzill, bo i fàcil de fer. Per llepar-se els dits! Bon Profit

  • Restaurant

    La Vinya
    SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Informació publicada el 14 de novembre de 2011
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12