11.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Pollastre de pagès amb bolets
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Cava Roura Brut (DO Cava)
  • Ingredients

    1 pollastre
    Greix
    Caba
    Tomàquet
    Alls
    Sal i pebre
    Bolets
    Julivert

  • Elaboració

    Tallem el pollastre i el rostim amb greix, ceba, tomàquet, alls, sal i pebre.
    Al final, hi afegim els bolet que prèviament haurem escaldat i passat una mica per la paella amb all i julivert.

    Acompanyem el plat amb un bon cava i un tros de pa.

     Un plar senzill, bo i fàcil de fer. Per llepar-se els dits! Bon Profit

  • Restaurant

    La Vinya
    SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Informació publicada el 14 de novembre de 2011
DESEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorGENER 2019
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12