23.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Cassoulette de fesols del ganxet i "callos"
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Parvus Syrah 2009, celler Alta Alella
  • Ingredients

    Tripa
    Fesols del ganxet de Malgrat
    Ceba
    Pa ratllat

  • Elaboració

    Es fregeix el pa ratllat amb una mica d'oli i es reserva
    La tripa, ja cuita, se sofregeix amb ceba.
    Un cop cuita, s'hi afegeixen els fesols i s'hi tira el pa ratllat fregit prèviament

  • Restaurant

    La Pilona
    MALGRAT DE MAR

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12