18.01.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Cassoulette de fesols del ganxet i "callos"
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Parvus Syrah 2009, celler Alta Alella
  • Ingredients

    Tripa
    Fesols del ganxet de Malgrat
    Ceba
    Pa ratllat

  • Elaboració

    Es fregeix el pa ratllat amb una mica d'oli i es reserva
    La tripa, ja cuita, se sofregeix amb ceba.
    Un cop cuita, s'hi afegeixen els fesols i s'hi tira el pa ratllat fregit prèviament

  • Restaurant

    La Pilona
    MALGRAT DE MAR

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
GENER 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
FEBRER 2018
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12