23.10.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Bacallà amb cloïsses i fesols del ganxet gratinat amb allioli de mel
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Marqués de Alella Allier 2008, celler Marqués de Alella
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    4 lloms de bacallà
    5 grans d'all
    400 g de cloïsses
    500 g de fesols del ganxet bullits
    1 ceba
    1 cullerada de farina
    1/2 litre de fumet de peix

    Per a l'allioli de mel:
    1 ou
    2 grans d'all
    Unes gotes de llimona
    1/2 litre d'oli de girasol
    1 cullerada de mel

  • Elaboració

    Per a l'allioli:
    Muntem l'allioli de manera tradicional amb el túrmix afegint-hi al final la cullerada del mel. Reservem

    Per al bacallà:
    Posem a escalfar una cassola que puguem poar després al forn. Hi afegim una mica d'oli i hi afegim els alls tallats a làmines, abans que comencin a agafar color, hi afegim la ceba tallada petita, la sofregim sense que agafi color, tirem la cullerada de farina, ho remenem i hi afegim el fumet.

    Mentre arrenca el bull, posem a fregir els lloms de bacallà per tots dos costats i ho posem a la cassola afegint-hi també les mongetes del ganxet.

    Passats uns 5 minuts fent xup-xup posem les cloïsses i posem l'allioli de mel per sobre el bacallà, ho introduïm tot al forn, preescalfat a 200 graus, i esperem a que l'allioli estigui gratinat. I ho servim!

  • Restaurant

    Can Casellas
    TORDERA

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
OCTUBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorNOVEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12