23.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Sopa de fesol del ganxet amb bacallà
  • Aquest plat el podeu harmonitzar amb Roura Rosat Merlot 2010, celler Roura
  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    12 cullerades de fesol del ganxet cuit
    300 g de bacallà
    6 cebes tendres
    4 tomàquets vermells
    4 cullerades d'oli d'oliva negre
    4 cullerades d'oli d'oliva verge
    Vinagre tipus Cabernet
    Cerfull
    Sal

  • Elaboració

    Per començar, es trituren els fesols, un cop estan ja cuits, amb una mica de suc fins arribar a obtenir una crema ben fina. A continuació, es talla el bacallà a daus i es blanquegen les cebes tendres sense que perdin color. Tot seguit, es tallen per la meitat i es treuen les llavors dels tomàquets.

    En un plat gran, es munten decorativament les cebes tendres, el bacallà i les llavors dels tomàquets amb una mica de sal marina. Per acabar, se salseja amb l'oli d'oliva negre, unes gotes de vinagre, un cordó d'oli d'oliva verge i es decora amb el cerfull.

  • Restaurant

    Cafeteia Rostisseria Montse
    TORDERA

  • Productes
    Sopes i cremes
Informació publicada el 14 de novembre de 2011
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12