25.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Cupcakes de maduixa
  • Aquestes postres que ens facilita el Taller del Dolç de Canet de Mar harmonitzen amb el vi DO Alella: Dolç Mataró del Celler Alta Alella. Frescor i equilibri, notes dolces i fresques amb harmonia entre espècies i fruites madures, plat i vi per fer una bona "sobretaula"
  • cupcakes de maduixes

  • Ingredients

    Per a 12 cupcakes:
    Bescuit:
    120 g de  mantega sense sal
    180 g de sucre blanc
    2 ous M
    230 g de farina
    2 culleradetes de llevat Royal
    120 ml de llet sencera
    1 culleradeta d'extracte de vainilla
    200 g de maduixes

    Per a la crema:
    250 g de mantega sense dal a temperatura ambient
    400 g de glaça (icing sugar) sinó, o sucre glacé
    2 cullerades de nata 35% m.g
    200 g de maduixes.

    Per a la decoració:
    12 maduixes

  • Elaboració

    Posem el forn a 180º (160º si és amb ventilador).
    Preparem la safa per a cupcakes amb 12 càpsules de paper.
    Piquem les maduixes a trossets petits. Reservem.
    Tamisem la farina amb el llevat químic en un bol i reservem.
    Batem la mantega amb el sucre fins que s'integrin i la barreja s'aclareixi. Hi afegim els ous, un a un, batent fins que s'hi incorporin.
    Hi posem la meitat de la farina i batem a velocitat baixa.
    A continuació, hi afegim la llet, barrejada a,b l'extracte de vainilla i tornem a batre.
    Després, l'altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia. Hi incorporem les maduixes amb una espàtula.
    Repartim la mexcla en les càpsules, sense omplir-les  més de 2/3
    Els posem al forn 22-25 minuts o fins que un escuradents surti net.
    Els deixem temperar 5 minuts a la safata i després sobre una reixeta.

    Per preparar la crema:

    Triturem les maduixes amb el passapuré i reservem.  A continuació, hem de tamisar l'icing sugar i col·locar-lo en un bol amb la mantega i la llet. Cobrint el bol, batem primer a velocitat baixa durant un minut.

    Tot seguit, batem almenys 4 minuts més a velocitat alta fins que la barreja estigui plenament integrada. Hi incorporem les maduixes i batem 2 minuts més.

    Decorem els cupcakes usant la màniga pastissera i una mduixa natural.

  • Restaurant

    El Taller Dolç
    Canet de Mar

  • Productes
    Postres i dolços
Informació publicada el 10 d'abril de 2012
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12