15.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Faves del Maresme amb maduixots del Maresme
  • Aquest plat que ens proposa el restaurant Xeflis de Cabrils harmonitza amb vi DO Alella: Parvus Rosé 2011 del Celler Alta Alella.
    Les notes especiades i de fruita madura de la Syrah ens lliguen a la perfecció amb la menta i els maduixots. Evocació a la vessant litoral de la DO Alella: frescor, fruita madura, espècies i elegància.

  • Ingredients

    Per a 4 persones:
    1 kg de faves del Maresme
    2 tomàquets madurs
    2 cebes
    1 botifarra blanca cuita
    1 botifarra negra cuita
    1/4 kg de maduixots del Maresme
    Oli d'oliva
    1 fulla de menta fresca
    Sal i sucre

  • Elaboració

    Tallem les cebes i les botifarres a rodanxes i reservem.
    En una cassola, escalfem l'oli. Hi pose la ceba, la menta i les botifarres deixant que es desfacin.
    Quan tinguem la ceba rossa, hi afegim el tomàquet, sense llavors i a trossos. Ho deixem coure uns quinze minuts.
    En una cassola apart, fem un caramel amb el sucre i glacegem els maduixots. Reservem.
    Afegim les faves al rostit anterior, les cobrim d'aigua i les deixem coure durant una hora. Quan siguin cuites, incorporem els maduixot i els couem cinc minuts més.

    Ja ho tenim! Podeu decorar el plat amb uns maduixots caramel·litzats, per donar color al plat.

    Bon profit!

  • Restaurant

    Restaurant Xeflis
    Cabrils

  • Productes
    Llegums
Informació publicada el 10 d'abril de 2012
DESEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorGENER 2019
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12