20.11.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Maduixots amb crema catalana i nata
  • Aquest postre que ens facilita la xarxuteria i plats cuinats Gran Xef de Vilassar de Mar harmonitza amb el vi DO Alella: Marfil Violeta del Celler Alella Vinícola.
    Intensitat, frescor, colum i alhora equilibri de múltiples sensacions i textures per unes grans postres.

  • Ingredients

    1/2 kg de maduixots del Maresme
    100 g de sucre
    3 culleres soperes d'aigua
    300 g de nata muntada

    Per a la crema:
    300 cc de llet
    3 rovells d'ou
    1 beina de vainilla
    12 g de midó 0 Maizena
    20 g de sucre

  • Elaboració

    Hem de oure els maduixots tallats en 4 trossos cadascun durant 10 minuts amb l'aigua i el sucre. Reservar.
    Per fer la crema, barrejant els rovells amb una mica de llet i el midó. En una cassoleta es posa a llet al foc amb la vainilla, el sucre i la barreja de rovells i midó. Remenem sense parar i quan comenci a espessir la retirem del foc.

    Per acabar, barregem els maduixots amb la crema i a continuació posem la nata. Ho barregem a poc a poc fins que quedi ben mesclats tots els ingredients.

    Es reserva a la nevera fins uns minuts abans de menjar.

  • Restaurant

    Gran Xef - Xaruteria i plats cuinats
    Vilassar de Mar

  • Productes
    Postres i dolços
Informació publicada el 10 d'abril de 2012
NOVEMBRE 2017Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorDESEMBRE 2017
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
logo Diba
gasgtroteca.cat
costa de barcelona maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12