15.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Productes de la terra
Pastís de formatge amb maduixa a les tres textures
  • Aquest postre que ens aporta Baladia Restauració (Argentona) harmonitza amb el vi DO Alella: Iaia Rosa del Celler Altrabanda-Serralada de Marina.
    La varietat autòctona de la DO Alella, portada al seu punt màxim de maduració, evoca noves sensacions en aquesta varietat: orellanes, melmelades, cremositat i frescor.

  • Ingredients

    600 ml de nata líquida
    300 g de formatge cremós
    200 ml de llet
    6 cullerades de suc

    Galetes maria o similars

    Mantega

    Per a la melmelada de maduixa:
    100 ml d'aigua
    300 g de sucre
    500 g de maduixes (guardar una o un parell per a la decoració)
    Una mica de llimona

  • Elaboració

    Es barreja tot a la batedora, excepte les maduixes, i a continuació es fa bullir durant 3 minuts. S'ha d'anar remenant mentre bull. Tot seguit es deixa refredar.

    Per elaborar la base, necessitem galetes maria (o segons gust) i mantega. Aquesta es desfà. Es trituren les galetes i es barreja tot fins a tenir un massa compacta.

    En un motlle, primer escampem bé la base de galeta i la deixem amb una mica de gruix perquè no es trenqui. A sobre hi posem la barreja de formatge (ja refredades) i a dalt la melmelada de maduixa.

    Ho deixem reposar a la nevera i ja està llest per menjar

  • Restaurant

    Baladia Restauració
    Argentona

  • Productes
    Postres i dolços
Informació publicada el 10 d'abril de 2012
DESEMBRE 2018Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Mes anteriorGENER 2019
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Estudi sobre les varietats locals hortícoles del Maresme
Estudi sobre la viabilitat d'una central de compres al Maresme
Eines per fer negocis
Webs d'interès
XPDT_DIBA
costa de barcelona maresme
gasgtroteca.cat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12