Consel Comarcal del Maresme
  • Enguany la flama del Canigˇ farÓ tot el recorregut a peu des del cim de la Catalunya Nord fins a Alella. El foc que ha d'encendre les fogueres de Sant Joan recorrerÓ mÚs de 150 km en mans de voluntaris del municipi i d'altres localitats ve´nes, com Vilassar de Mar i PremiÓ de Mar.
  • Enguany la flama del Canigˇ farÓ tot el recorregut a peu des del cim de la Catalunya Nord fins a Alella. El foc que ha d'encendre les fogueres de Sant Joan recorrerÓ mÚs de 150 km en mans de voluntaris del municipi i d'altres localitats ve´nes, com Vilassar de Mar i PremiÓ de Mar, que s'han engrescat a participar en una aventura organitzada per l'Ajuntament que compta amb la colĚlaboraciˇ del Club Esportiu Serra Marina, els ciclistes Ratolins de Camp i la secciˇ local de l'ADF La Conreria. El recorregut de la flama comenšarÓ la mitjanit del diumenge 22 de juny al cim de 2.784 metres d'alšada. La intenciˇ d'alguns dels participants Ús portar la torxa a peu pel recorregut muntanyˇs de 20 km que separen el Canigˇ del Coll d'Ares. En aquest punt Ús on tradicionalment inicien el camÝ els igualadins que cada any porten la flama fins a Igualada. Maresmencs i igualadins aniran junts fins a Montesquiu, on se separaran per seguir els seus respectius itineraris. A Granollers, els participants d'Alella s'acomiadaran dels acompanyants de Vilassar Mar i PremiÓ de Mar. EstÓ previst que la flama arribi a la Riera Principal la nit de Sant Joan a les 21.30h, on serÓ rebuda pels Diables del Vi. Seguidament es farÓ una botifarrada popular i se servirÓ coca i cava, amb la colĚlaboraciˇ de la Comissiˇ de Festes, mentre sona m˙sica de revetlla.


    ANIMA'T A ACOMPANYAR LA FLAMA!

    Qui no s'atreveixi a fer tot el camÝ des del Canigˇ tÚ l'oportunitat d'acompanyar la flama en els ˙ltims quil˛metres del recorregut afegint-se a un dels tres punts de concentraciˇ que s'instalĚlaran a Granollers, Vallromanes i Alella Parc. MÚs informaciˇ a Can Lleonart (93 5404024).

Informaciˇ publicada el 12 de maig de 2008