21.03.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
InformacionsLa Comarca
Es fa efectiu el relleu al capdavant de la Policia Local de Pineda de Mar
Aquest dilluns Carles Santacreu s´ha incorporat al capdavant del cos amb l´objectiu de modernitzar-lo i posar en marxa la Policia de Barri.
  • L´alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el regidor de Seguretat Pública i Mobilitat, Francesc Martín, van presentar aquest dilluns a la tarda el nou cap de la Policia Local, Carles Santacreu, a la resta de la plantilla. Santacreu arriba a Pineda amb la voluntat d´acabar de posar en marxa el projecte de la Policia de Barri, així com modernitzar els serveis que presta el cos policíac. Carles Santacreu ha ocupat fins ara diversos llocs de comandament a les Policies Locals de Mataró, Sant Pol i, durant els darrers anys, a Olot.

    A través de la Policia de Barri el govern pinedenc vol impulsar un nou model de seguretat pública, basat en la proximitat al ciutadà, la qualitat de servei, la presència d'agents al territori i la coordinació amb la resta de serveis municipals. Per això, durant els propers mesos es portarà a terme la selecció i formació del personal, l´organització dels districtes policials en què es dividirà el municipi i el disseny del procediment de treball específic dels nous agents. La voluntat del govern municipal és que aquest servei entri en funcionament l'any 2009.

Informació publicada el 13 de maig de 2008
informació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Pla estratègic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12