Consel Comarcal del Maresme
  • Els ajuntaments d'Alella, Teiā i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creaciķ de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i histōric de les tres poblacions.
  • Els ajuntaments d'Alella, Teiā i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creaciķ de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i histōric de les tres poblacions. El concurs estā obert als artesans dels tres municipis i de la comarca del Maresme que disposin del carnet d'artesā, professional o cultural, o hagi presenta la solˇlicitud de peticiķ o renovaciķ del carnet. Tenen temps fins al 5 de setembre per presentar els seus treballs que s'hauran d'inspirar en quinze icones -cinc de cada poble- escollits pels Ajuntaments com a signes representatius dels seus municipis. En el cas d'Alella, les icones triades sķn una copa de vi, la vinya, la masia de Can Lleonart, les escales de l'Esglčsia de Sant Feliu atribuīdes a Gaudí i el seu campanar.
    Els productes han de ser objectes singulars amb qualitat i disseny, i la seva forma, material i concepte es de lliure elecciķ per part de l'artesā. Els projectes guanyadors del concurs seran produīts i comercialitzats com a records o souvenirs d'aquestes poblacions a través del futur Centre d'Acollida Turística (CAT) que es situarā al costat del celler romā Cella Vinaria de Teiā o botigues dels municipis. Per facilitar la seva comercialitzaciķ és recomanable que siguin representatius, fācil de transportar, econōmics, utilitzables, estčtics, singulars i intelˇligibles.
    Podeu consultar les bases del concurs i les icones representatives clicant els documents adjunts.

    Per a més informaciķ consultar el web municipal d'Alella www.alella.cat

Informaciķ publicada el 21 de maig de 2008