Consel Comarcal del Maresme
  • Els ajuntaments d'Alella, TeiÓ i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creaciˇ de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i hist˛ric de les tres poblacions.
  • Els ajuntaments d'Alella, TeiÓ i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creaciˇ de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i hist˛ric de les tres poblacions. El concurs estÓ obert als artesans dels tres municipis i de la comarca del Maresme que disposin del carnet d'artesÓ, professional o cultural, o hagi presenta la solĚlicitud de peticiˇ o renovaciˇ del carnet. Tenen temps fins al 5 de setembre per presentar els seus treballs que s'hauran d'inspirar en quinze icones -cinc de cada poble- escollits pels Ajuntaments com a signes representatius dels seus municipis. En el cas d'Alella, les icones triades sˇn una copa de vi, la vinya, la masia de Can Lleonart, les escales de l'EsglŔsia de Sant Feliu atribu´des a GaudÝ i el seu campanar.
    Els productes han de ser objectes singulars amb qualitat i disseny, i la seva forma, material i concepte es de lliure elecciˇ per part de l'artesÓ. Els projectes guanyadors del concurs seran produ´ts i comercialitzats com a records o souvenirs d'aquestes poblacions a travÚs del futur Centre d'Acollida TurÝstica (CAT) que es situarÓ al costat del celler romÓ Cella Vinaria de TeiÓ o botigues dels municipis. Per facilitar la seva comercialitzaciˇ Ús recomanable que siguin representatius, fÓcil de transportar, econ˛mics, utilitzables, estŔtics, singulars i intelĚligibles.
    Podeu consultar les bases del concurs i les icones representatives clicant els documents adjunts.

    Per a mÚs informaciˇ consultar el web municipal d'Alella www.alella.cat

Informaciˇ publicada el 21 de maig de 2008