15.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
InformacionsLa Comarca
El termini per presentar els treballs als Premis Literaris Alella 2008 finalitza el 15 de
La convocat˛ria inclou els certÓmens de poesia a Maria Oleart, el de contes a Guida Alzina i el d'astronomia a Isidre P˛lit.
  • Fins al 15 de juliol estÓ obert el termini de presentaciˇ de treballs als Premis Literaris Alella 2008. El certamen de poesia Alella a Maria Oleart, que arriba a la XII ediciˇ, premia el millor recull de poemes, inŔdit i en llengua catalana, amb la publicaciˇ de l'obra i una escultura. La Regidoria de Cultura anima els alellencs a presentar les seves obres a aquest premi que habitualment obtÚ una alta participaciˇ d'aspirants de fora del municipi.
    El premi de contes Alella a Guida Alzina, que celebra la seva VIII ediciˇ, estÓ dotat amb 600€ i una escultura. Aquest premi s'atorgarÓ al millor conte, inŔdit, original i en llengua catalana. L'extensiˇ no ha de ser superior a 8 fulls i no podran concursar treballs guardonats en altres certÓmens.
    El certamen de relat d'astronomia Alella a Isidre P˛lit arriba a la seva V ediciˇ. EstÓ dotat amb un lot de llibres i altres premis relacionats amb l'astronomia. El premi s'atorgarÓ al millor relat curs d'astronomia, inŔdit, original i escrit en llengua catalana. L'extensiˇ no ha de ser superior a 3 fulls, no poden concursar treballs guardonats en altres certÓmens i nomÚs es permet una obra per autor.
    Els guanyadors dels tres premis es donaran a conŔixer l'11 d'octubre. MÚs informaciˇ a Can Lleonart i a www.alella.cat.


    Podeu consultar les bases dels tres premis literaris al web www.alella.cat

Informaciˇ publicada el 6 de juny de 2008
informaciˇ comarcal
Pla estratŔgic de desenvolupament econ˛mic del Maresme
Pla estratŔgic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12