25.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
InformacionsLa Comarca
El termini per presentar els treballs als Premis Literaris Alella 2008 finalitza el 15 de
La convocatòria inclou els certàmens de poesia a Maria Oleart, el de contes a Guida Alzina i el d'astronomia a Isidre Pòlit.
  • Fins al 15 de juliol està obert el termini de presentació de treballs als Premis Literaris Alella 2008. El certamen de poesia Alella a Maria Oleart, que arriba a la XII edició, premia el millor recull de poemes, inèdit i en llengua catalana, amb la publicació de l'obra i una escultura. La Regidoria de Cultura anima els alellencs a presentar les seves obres a aquest premi que habitualment obté una alta participació d'aspirants de fora del municipi.
    El premi de contes Alella a Guida Alzina, que celebra la seva VIII edició, està dotat amb 600€ i una escultura. Aquest premi s'atorgarà al millor conte, inèdit, original i en llengua catalana. L'extensió no ha de ser superior a 8 fulls i no podran concursar treballs guardonats en altres certàmens.
    El certamen de relat d'astronomia Alella a Isidre Pòlit arriba a la seva V edició. Està dotat amb un lot de llibres i altres premis relacionats amb l'astronomia. El premi s'atorgarà al millor relat curs d'astronomia, inèdit, original i escrit en llengua catalana. L'extensió no ha de ser superior a 3 fulls, no poden concursar treballs guardonats en altres certàmens i només es permet una obra per autor.
    Els guanyadors dels tres premis es donaran a conèixer l'11 d'octubre. Més informació a Can Lleonart i a www.alella.cat.


    Podeu consultar les bases dels tres premis literaris al web www.alella.cat

Informació publicada el 6 de juny de 2008
informació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Pla estratègic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12