16.10.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
SIADSIAD Maresme - Servei d'informació i atenció a les dones
Destaquem
 
Informacions SIAD

 


Amb la participació de 10 entitats i un total de 16 maresmenques de diferents pobles de la comarca es va iniciar el curs en igualtat de gènere.
més informació >

Per segon any consecutiu, l'associació Lactamar organitza la fira dedicada a promoure la lactància materna i la criança. L'edició d'enguany compta amb el suport de l'ajuntament de Canet de Mar i del Consell Comarcal del Maresme.
Lactamar és una associació sense ànim de lucre que dona suport a la lactància materna a través de diferents grups de suport a Canet de Mar, Arenys de Munt i Arenys de Mar, i que ha assessorat a més de 300 mares durant aquests dos últims anys.


més informació >

Ja està en marxa des del dia 08 d'octubre la formació en la creació i coordinació de la comissió transversal d'igualtat. La formació està adreçada a professionals de la comarca que treballen en temes d'igualtat.
més informació >

Dimarts passat dia 02 d'octubre es va iniciar el grup d'ajuda mútua Creant en cercle, organitzat pel SIAD Maresme. L'espai està adreçat a dones d'origen marroquí de la comarca i compta amb la col·laboració d'una mediadora intercultural per pal·liar dificultats d'idioma.
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12