20.04.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
SIADSIAD Maresme - Servei d'informació i atenció a les dones
Destaquem
 
Informacions SIAD

Núria Parera 


Núria Parera Ciuró, guionista, periodista i escriptora resident a Sant Andreu de Llavaneres guanya el premi Crítica Serra d'Or 2019, categoria literatura juvenil, pel llibre "la Maleta".
El llibre publicat el 2018 per l'editorial Babulinka Books i il·lustrat per María Herguet, és “Una maleta que passa de mà en mà, testimoni silenciós de vides diferents que transcorren durant el segle XX. Les colònies tèxtils, la revolució obrera, la guerra civil, l’exili, el fes l’amor i no la guerra, la caiguda del franquisme. I les migracions –volgudes o no– que mai s’aturen”.
més informació >

22 dones i fills i filles han perdut la vida per causa de la violència masclista, a l'Estat Espanyol de l'1 de gener 2019 fin avui, més un cas en investigació pel que portem d'any. Per més informació, consulteu https://feminicidio.net/


més informació >

Com a resultat del treball d'apropament al teixit associatiu femení del Maresme, el Servei de la Dona del Consell Comarcal del Maresme va realitzar aquest document que recull les diferents realitats i situacions de les entitats, problemes i dificultats, projectes actuals i resptes de futur.
El document es va presentar el dia 18 de juny passat en la jornada celebrada amb les entitats de dones. El posem aquí a disposició de qualsevol persona i/o servei que li pugui interessar.

Fitxer Acrobat-PDF de (1,95MB)

Fitxer: Diagnosi_teixit_associatiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 42
Mida: 1,95 MB


més informació >
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12