El Temps: Domini del sol

{+}{v}Informació patrocinada per:{v}{+}
  


Dominarà el sol a tota la comarca tot i que durant la tarda podran aparèixer alguns núvols alts. No s’esperen precipitacions. Vents febles de component sud a sud-oest, de força 2 a 3. Mar arrissada amb àrees de marejol. Les temperatures màximes pujaran, amb valors entre els 18 i els 19 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i oscil·laran entre els 6 i els 8 graus.
  

PREVISIÓ PER AL DISSABTE, 06-04-02 La nuvolositat serà abundant durant tota la jornada. Hi haurà precipitacions en forma de pluja a partir del migdia i durant la tarda. Vents febles de component sud, de força 2 a 4. Mar dominada pel marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament, oscil·lant entre els 16 i els 17 graus, entre que les mínimes pujaran i aniran dels 10 als 12 graus.   

PREVISIÓ PER AL DIUMENGE, 07-04-02. Pel diumenge es preveu que es mantingui la nuvolositat abundant a tot el Maresme. Hi haurà precipitacions que de forma feble podran caure a qualsevol punt de la comarca. Vents febles de component sud, de força 2 a 4. Mar dominada pel marejol. Les temperatures es mantindran sense canvis.   


PREVISIÓ PER A LA RESTA DEL PAÍS