banner pàgina(30)

7.800 alumnes del Maresme comencen el curs amb ajuts de menjador escolar

El Consell Comarcal del Maresme ja té a punt l'inici del curs escolar: rutes de transport, menjador i el 90% de les sol·licituds d'ajuts de menjador escolar resoltes. Aquest curs s'han presentat 10.453 sol·licituds i, de moment, s'han atorgat 7.800 beques per un import proper als 6 milions d'euros

El Consell Comarcal ofereix formació a dones que vulguin enfortir el seu negoci

El Consell Comarcal del Maresme començarà el proper 23 de setembre el programa “Fes créixer el teu projecte en clau femenina” amb l’objectiu de promoure la incorporació de les dones al món de l’empresa i ajudar-les a aconseguir l’éxit del seu negoci.
Les persones interessades ja poden inscriure's
FES CRÈIXER EL TEU PROJECTE EN CLAU-2

Formació per a empreses maresmenques interessades en iniciar un projecte d'exportació o importació

Aquest curs aportarà coneixements i facilitarà eines a les empreses que es plantegen operacions d’importació i exportació completa d’un producte tangible a un país de la Unió Europea.
6

La gastronomia del Maresme serà present a l’edició 2021 d’Alicia’t

El Consorci de Promoció Turística i el servei de Productes de la Terra Maresme promocionaran la gastronomia maresmenca a l'Alicia't 2021 que se celebrarà del 16 al 18 de setembre en format online i amb totes les activitats obertes a tothom
202108-Aliciat-Virtual-Post-16-9_01

Taula rodona: Què vol dir fer d'au-pair?

Au-pair és una de les opcions que escullen les persones joves per fer una estada a l’estranger, millorar l’idioma, conèixer altres cultures i viure noves experiències.
El 22 de setembre se celebrarà a Vilassar de Mar una taula rodona on es presentaran experiències personals i 2 empreses especialitzades maresmenques informaran i resoldran dubtes.
INS-xerrada-aupair
metaslider37

El Consell Comarcal del Maresme ofereix 12 contractes de pràctiques remunerades

Les persones interessades poden presentar el seu currrículum fins al 15 de setembre
lacaixa

Fins a 30.000 euros per a projectes mediambientals al Maresme

LA COVID-19 AL MARESME

Crida a la vacunació

Al Maresme ja hi ha 326.231 persones que han completat la pauta de vacunació, però encara no hem arribat a la immunitat de grup.

Les autoritats sanitàries fan una crida a la població que encara no ha rebut cap dosi perquè demanin hora ara que hi ha una gran disponibilitat de vacunes.

Aquesta setmana s'han registrat 3 noves defuncions i ja són 1.246 les persones que, oficialment, han perdut la vida al Maresme a conseqüència del coronavirus.
D'altra banda, tot i la substancial reducció d'hospitalitzacions, encara hi ha 56 persones ingressades, una menys que la setmana anterior.

EL TEMPS

Cap de setmana amb núvols i clarianes, però sense pluja.
Podeu seguir l'evolució del temps consultant la nostra web dedicada a la meteorologia.
El temps
atencio-presencial
contacta
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram