banner pàgina(30)

Noves subvencions per ajudar a pagar el lloguer

Avui han entrat en vigor dues noves convocatòries de l'Agència de l'Habitatge per ajudar a pagar el lloguer: la general de 2020 i una adreçada específicament a persones majors de 65 anys. Les dues finalitzen el 3 de juliol.

ERTOS AL MARESME:

ERTOS-Maresme
Els expedients de regulació de l'ocupació (ERTOS) presentats al Maresme la darrera setmana han augmentat un 0,23%.

FORMACIÓ:

Sóc autònom-a Com afronto la gestió del meu negoci en temps de Covid-19. (2)
Nova formació per a persones autònomes per ajudar-les a afrontar la gestió del negoci després de la pandèmia. Inscripcions obertes!!

MOBILITAT:

IMG_treballs tunen sagrera
El proper 25 de juliol s'interromprà durant 48 hores el servei de la línia de trens del Maresme en motiu del trasllat de les vies a l'interior de La Sagrera.

AGENDA:

pere-aragones
El Vicepresident, Pere Aragonès, mantindrà una trobada virtual amb el Maresme el 5 de juny. Si hi voleu participar, les inscripcions són obertes

PUBLICACIONS:

indústries tèxtils
Ls indústria tèxtil continua sent el motor industrial del Maresme, almenys, quant a facturació i ocupació dins el conjunt del sector industrial.
L’informe de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal constata, però, que l’any 2019 no va ser gaire positiu.

US RECOMANEM:

video-maresme
Si mireu aquest vídeo del Consorci de Promoció turística Costa de Barcelona Maresme, segur que us emocionareu redescobrint els tresors del Maresme
situació laboral activitats tutístiques maresme
La rellevància del sector turístic al Maresme és inqüestionable en generació de llocs de treball.
L’Observatori de Desenvolupament Local analitza el comportament laboral al llarg de 2019. El dinamisme en la contractació és elevadíssim, però un any més es constata l’elevat grau d’estacionalitat.
miquel-buch
Si us vau perdre la trobada del Maresme amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, ara la podeu recuperar en el canal de youtube del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme
concurs de relats breus 2020
Find us socially:
facebook twitter website instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet