banner pàgina(30)

Salut demana la col·laboració dels ajuntaments i de la població per evitar la transmissió comunitària de la COVID-19

Les alcaldies del Maresme van mantenir dijous una reunió amb representants de Salut i de la Delegació Territorial del Govern per coordinar accions i polítiques de contenció de la propagació de la COVID-19
alcaldiescovid

El contagi per coronavirus al Maresme continua creixent

covid31j
El Maresme es troba en nivell 2 COVID-19. Això vol dir que els casos que hi ha detectats en els diferents municipis de la comarca estan, de moment, sota control.
Durant la darrera setmana, s'ha registrat una defunció i 154 casos positius per PCR.
Podeu veure més informació en l'informe que s'actualitza cada divendres sobre l'afectació de la COVID al Maresme en els àmbits de la Salut, Activitat Econòmica i Mercat de treball i teixit empresarial.

Reducció de la sinistralitat laboral durant el primer trimestre de l'any

Durant el primer trimestre de l'any s'han comunicat 870 accidents laborals al Maresme que han obligat les treballadores i treballadors a agafar la baixa. La xifra, tot i ser important, és inferior a la del mateix període de l'any anterior.
L'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local té tots els detalls
sinistralitat per sexe

Cicle de xerrades: El gènere del passat al present

baner xerrades gènere
El 8 de setembre començarà el cicle de conferències "el gènere del passat al present". 4 conferències i una taula rodona de sensibilització envers la diversitat sexual i de gènere, la igualtat de drets entre dones i homes i el respecte a les identitats i opcions psico-sexo-afectives.

Som de mar i som de munt. Estiu al Maresme

marimunt
Pobles de mar i pobles de munt. Mar i muntanya, una comarca privilegiada plena d'encants i racons. Mireu el vídeo promocional que ha fet el Consorci de Promoció Turística
Find us socially:
facebook twitter website instagram