banner pàgina(30)

Compte enrere per un Maresme sense peatges

Es confirma. El 31 d'agost de 2021 el Maresme quedarà lliure de peatges i això obliga a començar a redefinir el model de mobilitat de la comarca.
El secretari general d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, anuncia en una reunió al Consell Comarcal la licitació d'un estudi que posarà sobre la taula diferents actuacions i alternatives i que aquestes es pactaran amb el territori
ESTUDI MOBILITAT

El Maresme registra una defunció i 164 nous positius COVID

covid31j
Com cada divendres, actualitzem dades de l'impacte de la COVID-19 al Maresme.
Durant els darrers dies s'ha registrat una defunció i cal sumar 164 nous positius i 2.707 casos sospitosos.

El Maresme perd 10.573 llocs de treball en un any

sociolaboral 2n trimestre
Les dades són crues. En un any, el Maresme ha perdut 10.753 llocs de treballs, majoritàriament assalariats però també autònoms. Són els efectes que està tenint la crisi sanitària de la COVID-19 sobre el mercat laboral en una comarca fortament depenent del sector serveis. Dades comarcals i municipals a l'Informe Socioeconòmic del Maresme - 2n trimestre.

Constitució de la Mesa per a la Reactivació Socioeconòmica del Maresme

Dijous, 10 de setembre, a les 10:00h

Baixa l'atur respecte al mes de juny, però creix un 27,53% en comparació amb juliol de 2019

Les dades del mes de juliol han sigut positives en matèria d'atur si es fa la comparació amb el mes de juny. Es comptabilitzen 741 persones menys com a demandants de feina. Ara bé, tal i com recull el Report d'Atur, la xifra de persones sense feina creix en 6.233 respecte al mateix mes de l'any passat.
Podeu veure les dades per municipis en l'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local
REPORT d'ATUR

Reparat l'emissari submarí de la Depuradora de Teià greument danyat pel temporal Glòria

Dimarts van finalitzar els treballs de reparació de l'emissari submarí de la Planta Depuradora de Teià que va quedar danyat pel temporal Glòria. S'han hagut de substituir 70 metres de canonada.

Ajuts per contractar persones treballadores per tenir cura de gent gran o persones dependents

És una línia de subvencions oberta per la Generalitat per fomentar la creació de nova ocupació en l'àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

Amb aquest ajut, la persona que contracta rebrà 2.685 euros per cobrir el cost de la Seguretat Social durant 12 mesos.
ajuts contractacio

ECicle de xerrades: El gènere del passat al present

baner xerrades gènere
El 8 de setembre començarà el cicle de conferències "el gènere del passat al present". 4 conferències i una taula rodona de sensibilització envers la diversitat sexual i de gènere, la igualtat de drets entre dones i homes i el respecte a les identitats i opcions psico-sexo-afectives.

Som de mar i som de munt. Estiu al Maresme

marimunt
Pobles de mar i pobles de munt. Mar i muntanya, una comarca privilegiada plena d'encants i racons. Mireu el vídeo promocional que ha fet el Consorci de Promoció Turística
Find us socially:
facebook twitter website instagram