banner pàgina(30)

Aprovades les Bases dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021

Les persones que vulguin sol·licitar ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021 les hauran de tramitar a través de l'ajuntament on estigui empadronat l'alumne.
Les sol.licituds de transport escolar obligatori, no obligatori i servei d'acollida ja es poden sol·licitar al Consell Comarcal del Maresme.

El Maresme amb orgull
En el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets de les persones LGBTI, el Consell Comarcal del Maresme dóna veu a les entitats en una taula rodona virtual que tindrà lloc divendres, 26 de juny, a les 19:00h a través de la plataforma ZOOM.
L'emissió serà en obert i es podrà seguir a través d'AQUEST ENLLAÇ
La consellera d'Equitat i Acció Social, Meritxell Romero, donarà la benvinguda.
Hi intervindran representants de les entitats Mataró LGBTI, Som Masnou i Queers Tropicals.
setmana emprenedoria

Setmana de l'emprenedoria al Maresme

La XX Setmana de l'emprenedoria del Maresme se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol en un format exclusivament online.
Ja podeu consultar la programació i fer les inscripcions a les càpsules formatives que més us interessin:

Sessió informativa sobre les subvencions a l'autoocupació dels joves inscrits a la Garantia Juvenil

ajuts a l'autocupació jove
Dimecres, 1 de juliol, sessió informativa per explicar el requisits que s'han de complir i sol·lucionar dubtes a l'entorn de les subvencions a l'autoocupació dels joves inscrits a la Garantia Juvenil.
Inscripcions obertes!

Trobada virtual amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró

Jordi Puignero
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, mantindrà una trobada virtual amb empreses, entitats, administracions i persones que a títol individual estiguin interessades, el proper 29 de juny a les 18h. Inscripcions obertes!

Aprèn a estalviar energia i diners a casa

En motiu de la celebració de la Setmana de l'Energia, el Consell Comarcal en col·laboració amb la Diputació, ha fet 3 sessions oline per ensenyar les famílies a estalviar energia i diners a casa.
Els 3 tallers estan penjats al canal de youtube del Consell Comarcal .
Clicant a la imatge podeu veure la primera sessió presentada per la consellera de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Montserrat Garrido .
transicio-energetica

SABÍEU QUE.....

Per Sant Joan, a Vilassar de Mar pengen ases ?

Per Sant Joan, coca, cava i foc, però a Vilassar de Mar també Festa Major amb llegendes com la dels "penja-ases".
L'Arxiu Comarcal del Maresme, de la mà de l'historiador de l'art Ernest Ortoll, ha recuperat aquesta tradició en el marc del projecte ‘Catalunya des dels arxius: esdeveniments i festes populars digitals’.
Si voleu saber les llegendes que giren a l'entorn dels "penja-ases" que Vilassar de Mar comparteix, amb algunes variants, amb poblacions com Solsona o Castelldans, doneu un cop d'ull a la publicació
penja-ases

Darreres setmanes per participar en el Concurs de relats del confinament

concurs de relats breus 2020
Avancem cap a la "nova normalitat" i el Concurs de Relats del Confinament del Maresme comença el compte enrera. Podeu enviar el vostre relat fins el 30 de juny.
Find us socially:
facebook twitter website instagram