banner pàgina(30)

Llogant el teu pis, guanyes

El Consell Comarcal convida a posar en la Borsa comarcal de lloguer els pisos desocupats

llogant el teu pis, guanyes
El Consell Comarcal llança la campanya "Llogant el teu pis, guanyes" per incentivar que les persones d'habitatges desocupats posin el seu pis a la Borsa de lloguer comarcal.

Els avantatges de la Borsa de lloguer en un minut:

metaslider (7)

Els serveis de la Borsa per a persones propietàries i arrendatàries:

impacte-covid

Crida a la prudència davant el creixement de propagació de la COVID-19 al Maresme

Salut alerta que els indicadors són preocupants i cal extremar les mesures de prevenció. És molt important que les persones que són contactes estrets d'un positiu facin aïllament preventiu.
Durant la darrera setmana, s'han sumat 5 noves defuncions per coronavirus al Maresme

29.681 persones busquen feina al Maresme

REPORT d'ATUR
La xifra de persones aturades al Maresme ha augmentat en 36 durant el mes de setembre, elevant a 29.681 el nombre de persones en situació d'atur.
En termes intermensuals, l'increment és del 0,12%, però en la comparativa interanual, la desocupació a la comarca ha crescut un 25,51%.
Trobareu també les dades per municipis en el Report d'Atur que elabora l'Observatori de Desenvolupament Local

AGENDA:

TrobadaEscriptores2020Banner (2)
Aquest any la Trobada d'escriptores del Maresme coincidirà amb la celebració del Dia Internacional de la dona escritora. Es farà el 15 d'octubre a les 18.30h a la Biblioteca de Vilassar de Dalt.
Tindrà un protagonisme especial la poeta arenyenca Carme Colomer Planas qui serà homenatjada en reconeixement a la seva trajectòria

FORMACIÓ per a persones emprenedores

3
Aquest curs ajudarà les persones emprenedores a fer més atractiu el seu producte o servei. És gratuït i ja es poden fer les inscripcions.
4
El curs programat pel servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme ensenyarà com el canal de youtube pot ser una eina clau per al nostre negoci. Inscripcions obertes
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram