banner pàgina(30)

“Pedalem”, la bici com a eina d’inserció social i laboral

El Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa el projecte pilot “Pedalem” que té com a objectiu obrir noves vies a la inserció social i laboral de persones joves amb pocs recursos professionalitzadors i preferentment sense NIE o en procés d’obtenir-lo.
reparant bicis

Les sol·licituds d'ajut a l'autoocupació jove creixen un 60%

El servei d'Emprenedoria ha tramitat un 60% més d'ajuts a l'autoocupació jove. S'han atès 116 persones que volien iniciar una activitat econòmica i ha assesssorat i acompanyat 70 joves en la tramitació de la subvenció que convoca el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
L'acompanyament continuarà en les sessions formatives: "Ja ets autònom/a i ara què? convocades per als dies 4 i 5 de novembre. L'objectiu és assegurar que les noves activitats econòmiques es desenvoluparan amb èxit
formació

IMPACTE DE LA COVID AL MARESME:

17 noves defuncions per COVID durant la darrera setmana

Gairebé tots els municipis del Maresme estan en línia vermella. Els contagis s'han disparat i tant l'Atenció Primària com els centres hospitalaris estan molt tensionats. Aquesta setmana s'han registrat 17 noves defuncions i les morts per COVID-19 ja arriben a 609

Confinament perimetral el cap de setmana i suspensió d'activitats

La velocitat que ha agafat aquesta segona onada de la COVID-19, ha obligat la Generalitat a endurir les mesures per frenar els contagis. Les mesures van encaminades, per una banda, a reduir al màxim la mobilitat (prohibició d'entrar i sortir d'un municipi sense causa justificada) i, de l'altra, a evitar les interaccions entre diferents grups bombolla (tancament d'equipaments i serveis i reducció de l'aforament)

Les assessories del Servei de Mobilitat Internacional tornen al format online

Queden anul·lades les assessories presencials programades a Mataró, Vilassar de Mar, Pineda de Mar i el Masnou. El Servei de Mobilitat Internacional ha habilitat canals telemàtics per atendre les persones usuàries.

Contactar amb el Consell Comarcal del Maresme:

atencio-presencial
contacta

FORMACIÓ

Viatge-emocinal
El camí de l’emprenedoria ja és de per si tota una aventura plena d’il·lusions i expectatives, però també de moments d’inseguretat, dubtes i pors.

Comunicació 2.0 i xarxes socials

Taller adreçat específicament a entitats del Maresme en el qual es donaran les claus per a entendre el funcionament de la comunicació 2.0 a través de les xarxes socials.
Inscripcions obertes

Com creem sinèrgies entre el teixit associatiu?

Taller adreçat a les entitats del Maresme en el qual s'explicaran els avantatges de treballar en xarxa i com impulsar el treball col·laboratiu.
El taller es farà en format telemàtic .
Inscripcions obertes
Microinfluencers
Les claus per treballar amb els i les "influencer" que més poden beneficiar la nostra marca en aquest curs
Inscripcions obertes

OFERTES DE TREBALL


El Consell Comarcal necessita cobrir les places de: Director/a d'Equitat i Acció Social i TAE en serveis Econòmics

AUDIOVISUALS:

Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram