banner pàgina(30)
banner seminari reconnectem

Espai de diàleg intercultural per a joves i professionals

El servei comarcal de Joventut ha organitzat el seminari: RECONNECTEM, Joves i professionals en el nou context social que vol ser un espai de diàleg on professionals i joves reflexionin a l’entorn de 3 grans àmbits:
  • Igualtat, equitat, justícia social
  • Diversitat
  • Participació i interacció
L’acte es farà en format online el proper 9 d’octubre
Inscripcions obertes!!!!

Gairebé el 81% dels ERTOS autoritzats al Maresme són del sector serveis

Entre els mesos de juliol i agost es van resoldre 80 nous ERTOS al Maresme, que sumats als autoritzats des del mes de març, donen un acumulat de 5.516 empreses maresmenques amb Expedient de Regulació de l'Ocupació i més de 34.600 persones treballadores afectades.
El sector servei aplega el 80,94% dels ERTOS resolts i el 68,36% de les persones afectades.
En aquest informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal podeu trobar tota la informació municipal.

21 escoles del Maresme amb grups confinats

L'informe que publiquem cada divendres amb les dades actualitzades de l'impacte de la COVID al Maresme en els àmbits de la salut, el mercat laboral i l'activitat econòmica s'amplia amb un apartat de seguiment a les escoles del Maresme que enllaça amb la informació que actualitza a diari el Departament d'Ensenyament.
Avui, hi ha 21 escoles de la comarca amb un o més grups confinats
FAQS escola i Covid
La tornada a l'escola, en un curs atípic, genera moltes preguntes per part de les famílies. El Departament de Salut de la Generalitat les respon en aquest document

Primer atorgament d'ajuts de menjador escolar al Maresme

FORMACIÓ

image-2
Inscripcions obertes
2
Inscripcions obertes
assdones
El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD Maresme) ha fet un recull de les associacions i entitats de dones que hi ha a la comarca. En aquest directori les podeu trobar classificades per municipis

La gastronomia del Maresme: sabors de terra i sabors de mar

vine i assaboreix el maresme
El Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal posen en valor la gastronomia del Maresme amb l'edició del mapa conceptual "Vine i assaboreix el Maresme". Productes i persones productores i elaboradores sobre el terreny que ens conviden a posar al cabàs els productes de proximitat i les elaboracions artesanes hereves de les nostres tradicions.
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram