banner pàgina(30)
arbredenadalcolors

El Consell Comarcal encara el 2021 amb el pressupost més elevat de la seva història

pressupost
El pressupost del Consell Comarcal del Maresme per a l’any vinent serà el més gran de la seva història. Estarà dotat de 58.842.000 euros amb un increment del 25% respecte al d’aquest any. Les xifres, aprovades en el Ple celebrat dimarts, són especialment sensibles a la realitat social i econòmica, sense oblidar la necessitat de continuar avançant en polítiques de mitigació dels efectes del canvi climàtic.

El CAAD Maresme estrena quiròfan

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme acaba l’any estrenant un equipament que contribuirà al benestar animal i a la pròpia gestió del Centre.
Amb una inversió de 36.000 euros es posa en marxa un nou quiròfan dotat....
IMG-2610

El calendari de Productes de la Terra Maresme reivindica el consum de proximitat

Deixem enrere el 2020 i encarem el 2021 posant en pràctica les lliçons apreses. El nostre sector primari ja ho està fent. Va començar l’any patint els devastadors efectes que el temporal Glòria va tenir sobre les .....
calendari2021

L'Arxiu Comarcal recull en un llibre la història vidriera de Mataró i el Maresme

"La producció vidriera al Maresme. Centenari del Forn del Vide, una cooperativa singular" és la darrera novetat de l'Arxiu Comarcal del Maresme. El llibre, publicat com a tancament de la celebració del centenari del naixement de la cooperativa .....
Ep2dJNXXYAEZlyE

UN NADAL MARCAT PER LA COVID-19


Les dades continuen sent molt preocupants i, com diu la Nadala del Consell Comarcal "Per ser + el 2021, hem de ser - aquest Nadal". Només amb implicació personal i col·lectiva aconseguirem frenar l'expansió d'aquest maleït virus.
La Generalitat ha anunciat que dilluns es tornaran a revisar les mesures restrictives anti-COVID amb l'advertiment que, si les dades empitjoren, es podrien endurir.
De moment, per Nadal i Sant Esteve:

Propostes nadalenques al Maresme

El Maresme ja s'ha vestit de Nadal i ofereix un conjunt de propostes per celebrar, amb seguretat, aquestes dates. Les recull el Consorci de Turisme tot convidant a un consum de proximitat. A més, el patge reial ja es troba a la comarca i, a través d’un vídeo, convida les famílies a omplir un formulari que permetrà que els nens i nenes rebin una carta personalitzada de Ses Majestats.
banner_slide_reis

OFERTES DE FEINA

  • 2 dinamitzadors/es cívics/ques per a l'emancipació juvenil pel Consell Comarcal del Maresme. Les persones interessades cal que estiguin donades d'alta al SOC com a demandants d'ocupació no ocupats. Si no és el cas, pot donar-se d'alta a través d'aquest telèfon: 900 800 046
No s'esperen precipitacions, però sí una davallada de les temperatures.
Si voleu estar al dia dels canvis meteorològics en el vostre municipi, consulteu la previsió del servei Meteomar
El temps
atencio-presencial
contacta
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram