Activitats nàutiques adaptades per a persones amb discapacitats a Arenys de Mar

Davant l’èxit de les edicions anteriors, enguany l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el Club Nàutic d’Arenys de Mar i l’Associació Vela sense Límit, ha organitzat novament les Jornades d’activitats nàutiques per a persones amb discapacitats.


Aquest any, amb la novetat que, a més de l’estiu, també s’han muntat durant la Setmana Santa, concretament els dies 25, 26, 27 i 28 de març.

L’objectiu primer és el de fomentar l’esport adaptat. L’activitat s’organitza amb grups d’entre 6 i 15 persones per dia i està oberta a totes les edats.

La jornada comença a les 10 del matí al Club Nàutic d’Arenys, amb una explicació de les normes bàsiques i recollida del material. A les 11, se surt a navegar amb les embarcacions anomenades gambes, que van ser cedides la temporada passada per la Diputació. Per la tarda hi ha un taller de nusos i una excursió a la platja.

Cada dia hi participen persones diferents, la qual cosa vol dir que només aquesta Setmana Santa es podran beneficiar de l’activitat més de 50 persones. El preu per grup és de 116 euros, ja que una part de les jornades està subvencionada per l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Les jornades a l’estiu seran: del 8 al 12 de juliol, del 15 al 19 de juliol i del 22 al 26 de juliol. Els ajuntaments que hi estiguin interessats tenen temps d’inscriure’s fins el 28 de juny.

Les inscripcions s’han de fer a l’Àrea d’Esports de la Diputació (c/ Comte d’Urgell, 187 Edifici del Rellotge, 08036-Barcelona fax. 93 402 24 86) o bé per correu electrònicAjuntament d’Arenys de Mar
Regidoria d’Esports