Adjudicació de les obres del nou consultori local de Dosrius, segona fase

La Comissió de Govern del dia 28 d´octubre de 2002, va adjudicar a l´empresa FUENTES Y ARIZA, S.A., a proposta de la mesa de contractació, l´obra del nou Consultori Local de Dosrius, 2ª fase.


Aquesta obra consisteix en fer els tancaments i distribució de l´edifici destinat a Consultori Mèdic, ja que els fonaments i els forjats es varen fer en una primera fase.

El preu d´aquesta segona fase, pel qual l´empresa Fuentes y Ariza s´ha compromès a realitzar l´obra, és de 177.132,87 euros. Al mateix temps, cal ressaltar que l´Ajuntament de Dosrius té una subvenció concedida, de més de 72.000 euros, del Servei Català de la Salut.

Un cop se signi el contracte amb l´empresa, que es farà al més aviat possible, el termini per a l´execució de l´obra és de 6 mesos. Un cop acabada la mateixa, el consultori metge nou serà el punt central de la sanitat al municipi, amb una distribució que constarà de 4 despatxos: 2 per a infermeria, 1 per a medicina general i un altre per a pediatria; una àmplia zona d´espera i despatxos per a arxius, així com dependències per al personal mèdic.

Josep Jo i Munné
Alcalde

Dosrius, 29 d´octubre de 2002