Afectacions de trànsit a Arenys de Mar per les obres del tram final de la Riera

Tot es a punt per què aquest dijous es posi en marxa el dispositiu previst davant les afectacions de trànsit que suposen les obres hidràuliques al tram final de la Riera.

En aquestes darreres hores abans del tall, la Policia Local i la Brigada Municipal de Serveis estan fent els preparatius finals per tal que aquesta propera matinada tot estigui ultimat.


Es preveu, segons ha comunicat la direcció tècnica de l’obra, que el tall tindrà lloc entre les sis i les set de la matinada de dijous.

Els preparatius previs
Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Serveis estan acabant de pintar sobre el terreny les senyalitzacions d’aparcaments que canviaran de direcció en el sentit de la marxa (carrer d’en Riera i d’Avall), i les zones de càrrega i descàrrega que queden anul·lades.

En el decurs de les properes hores es procedirà a destapar totes les senyalitzacions que hi ha als diferents carrers i vies per les indicacions de trànsit que entraran en funcionament aquesta nit.

Es previst també que aquesta matinada entrin en funcionament els semàfors nous que s’han instal·lat a (zona industrial-autopista-Nacional II).

Aquest dijous es reforçarà la dotació de la Policia Local que estarà al carrer regulant i informant del dispositiu previst. Els punts on hi haurà agents desplaçats coincideixen amb les zones on els canvis de circulació són més importants (carrer Ample-Nacional II, carrer d’en Riera-Nacional II, i riera part baixa). A banda funcionarà el servei habitual que patrulla tot el casc urbà i urbanitzacions.

Aquesta tarda de dimecres la Policia Local procedirà també a buidar els aparcaments del carrer d’en Riera i d’Avall per tal que els aparcaments es facin ja en el sentit de la marxa, i no hi hagi vehicles estacionats en contra direcció. Informar també que queda anul·lada la zona de càrrega i descàrrega del carrer d’en Riera cantonada Andreu Guri per facilitar la mobilitat dels vehicles a partir de demà.


Tingueu present que…
Aquest dijous la sortida i entrada de vehicles des de la Nacional II per la Riera quedaràn totalment tallades a la circulació. Aquest tall ja serà definitiu fins que no finalitzin les obres de canalització del tram baix de la riera.

Recordar que des de l’Ajuntament es demana als arenyencs que recordin les indicacions que s’han publicat en el tríptic informatiu que s’ha fet arrivar a totes les llars arenyenques per informar del dispositiu previst a partir d’aquest tall.

Incidir en la idea que es del tot aconsellable fer servir les sortides alternatives per evitar la congestió viària a la part baixa de la riera:
-Per exemple des de la riera del Pare Fita, fins a la zona industrial , passant pel Parc del Lurdes.
-O pel Rial de Sa Clavella, el Fons de les Creus, Jaume Partagàs i zona industrial. Només quan sigui imprescindible, transiteu per la part baixa de la Riera.


Més informació