Agraïments


Aquest pla és fruit del treball i el compromís d’un nombrós grup de persones de la comarca, que d’una forma o una altra han aportat els elements necessaris per obrir un nou camí tot aprofitant les tecnologies de la informació i de la comunicació.

El risc d’omissió de noms de les persones que directament o indirecta han col·laborat en aquest estudi és elevat. Tot i això, volem recollir un conjunt de noms que simbolitza la important i extensa implicació de moltes entitats de la comarca.

Volem agrair a: Josep Pena, Ferran Ruiz, Carles Fradera, Paco Gascon, Josep Duran, Elena Ros, Jaume Sallés, Javier Albert, Jordi Marín, Santiago Fontbona, Lucio Villasol, Estanis Vayreda, Albert Vidal, Domènech Nadal, Jaume Roig, Jordi Bagó, Josep Lluís Martí, Mar Isla, Mireia Ràfols, Pere Merino, Ricard Bonastre, Xavier Baburés, Xavier Mayol, Toni Civit, Saül Gordillo, Rafel Vallbona, Oriol Ferran, Lluís Lligonya, Joan Catà, Joan Cortés, Eladi Torres, i a tots aquells que d’una o altra forma han col·laborat en aquest pla.