Ajuts a l’Ajuntament de Dosrius per al Pla d’Estalvi Energètic programat

L´Institut Català d´Energia del Departament d´Indústria Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya ha proposat concedir una subvenció de 4.000 Euros, que és la màxima que es pot oferir segons les disposicions pressupostàries a aquests projectes per a l´any 2002, a l´Ajuntament de dosrius per estalvi energètic.


L´Ajuntament Dosrius està portant a terme un projecte consistent en canviar fanals de l´enllumenat públic amb l´esperit d´un estalvi significatiu del consum d´energia elèctrica. Aquest canvi es produeix pràcticament a tot el nucli urbà de Can Massuet-El Far, un nucli urbà sorgit d´una urbanització que té més de 40 km de carrers i que és una de les urbanitzacions més grans de Catalunya.

Aquesta subvenció proposada de 4.000 Euros anirà molt bé a les arques municipals, ja que podrà avançar moltíssim en el seu projecte de canvi de fanals i així fer una modificació integral de tot l´enllumenat públic del municipi escurçant el seu termini degut a l´elevat cost que comporta aquest canvi de tots els fanals. Es preveu que a partir de que s´hagi instal·lat les noves lluminàries el consum d´energia es reduirà cap al 50%.Josep Jo i Munné
Alcalde